Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tzn. co dalej jesc, a nie robic oczywiscie 
piszecie dzis jak szalone......... 

(bede sie chwalic ! a co?!
)a co dokladnie ci sie snilo bo ciekawa jestem jak wygladala ;-)A ja jakoś staram się nie panikować jak maluch się nie rusza
Nie wiem jak mi się to udaje, ale się w miarę udaje
I Ty Tunia nie panikuj też, bo kopa zasadzę i obaczysz
AAaa zapomniałam napisać, śniła mi się Amelka naszej kochanej Atan
Może to znak jakiś?Atan gdzie jesteś?
Ewstra wow , ale miałaś akcję nocnąTo rzeczywiście chyba różnie z tymi bólami bywa bo ja przed tamtym porodem nie miałam takich charakterystycznych skurczy przepowiadających
Mam nadzieję że już lepiej się czujesz ??
Ajako to niezły skurcz łydki - widzę że się przygotowujesz do porodu...
Lina co to za ćwiczenie na kroczę ??ja bym się chętnie dowiedziała i być może nawet poćwiczyła
Villandra jak dzisiaj ??
Tunia Kubuś dał znać ??
Atan jak tam rodzisz ???????? :-)
A ja przyszłam od lekarza zajadam się kanapkami z pasztetem i popijam herbatkę z pokrzywy - podobno dobrze podnosi żelazo ;-) i całkiem przyjemna w smaku
Bozienka jak Kornelka ?? Może noś ją więcej pionowo żeby katarek jej nie dławił albo kładź pod kątem 30 stopni ... Ma gorączkę cz tylko katarek ?? Biedne maleństwo , TY też pewnie udenerwowana na maksaEch , okropne te wirusy
![]()
no chcialabym juz rodzic bo nocy nie przespałam a ginek mnie zdenerwowal...a u nas taki nawał na sale komercyjne... ze masakra...
chcielismy do porodu i po porodzie miec komercyjną, a się robi problemik, bo ciążówek u nas więcej niz piasku na plaży w Kołobrzegu;|
no nictrudno...
coraz bardziej zaczynam miec to gdzieś... i to jak mi młoda wyciągną (chociaz marzyłam o SN)... żeby była cała i zdrowa...resztę o kant tyłka rozbić...
chyba czas zaczyna mi szybciej lecieć...coraz wiecej wizyt u diab, gin, KTG itd... i fru...;o...
zgrzeszyłam i zjadlam dzis 7Days ... jestem uzaleniona chyba od nich..
ee-eeeee! Pani kazała od KTG... bo młoda za spokojna była...jestem rozgrzeszona
iha-haaaaaaaa...i haaa-haaaaaaaaa... niedługo wsiadamy na koooo-ooo-niaaa.
Atan - rooooodzisz?oddychaj!
![]()