Oj dziewczyny masakre mam z katarem

Juz nie jest przezroczysty taki lejacy...a wiece zalegajacy mocno ;(
Za dnia staram sie sola morska przeplukiwac, a na noc zakroplic i wysmarkac no nazwijmy go 'otrivin' bo chodzi o ten xylometanozolin czy jak to zwal. Tylko psikniecie, nie pozwalam splynac do gardla i wydmu****e.
Rano m do pracy wstaje a ja czuje jakby mi glowa z lewej strony miala eksplodowac! Przez cala noc lezalam tylko na lewym boku juz nie moge sie jednak obracac i doslownie zalalo mi tak zatoki , ze myslalam ze umre!! Woda w zyciu tego bym nie rozbila, tymi kroplami , polowa rolki papieru bo chusteczki wykonczylam wszystkie, po 15 minutach walki udalo mi sie oczyscic wszystko. Nie pytajcie co tam bylo. Gdyby nie te kilka kropel bym chyba umarła, nie mogłam oddychac bylo mi juz duszno a co dopiero dziecko dotlenic .. Koszmar jakis ;( Boje sie ze mi to zacznie zawalac oskrzela - zapalenie oskrzeli na tym etapi eciazy

Jezu nie :-(
Teraz sie mecze znowu sola... ehh..
Ewstra ale z nienacka Ciebie dopadło

Czy to mozliwe, ze one sa az tak bolesne?? Wszedzie pisza, ze wlasnie moze nie sa super komfortowe ale nie powinny az tak bolec.. Jej..to przeciez nie do wytrzymania jest na dluzsza mete

Trzymaj sie dzielnie..
Bozienka jak tylko poczujesz, ze malej sie nie pop[rawia jedz do szpitala.. szkoda meczyc i ja i siebie fizycznie i co najgorsze psychicznie! Obie tego nie potrzebujecie!
Nefi co do zakrzepicy mna sie niestety nie kieruj.. Po 6 tygodniach oczekiwania jednak na podstawie mojego wypisu z PL szpitala stwierdzili, ze nic mi nie jest i niemam brac leków. O. Ciekawe, ze w ów szpitalu tak mnie przebadali i wsio a jednak wypisali z zaleceniem tego brania

No comment..
Lina ty sie wez do roboty, podlogi, sex itp a nie sie stresujesz dziewczyno

)
Tunia ty to jestes mały nakręcacz, niech ten Kubus juz z toba bedzie na raczkach to wszystkie odetchniemy :-)
ajako ale Ci nie zazdroszcze... mialam kiedys skurcz moze z 2 razy łydki i to byl jakis koszmar

A tak teraz w ciazy dostac w nocy taki strzal to makabra..
Nusia- a skad ja to znam, ja tez potrafie nagle chwycic M za reke jak idzie do pracy i wyć, ze nie chce.. ;-( ale sie nie da no.. jeszcze od dzis awansowal troche , stal sie eee jakby kierownikiem sekcji swojej..wiec juz nie bedzie zmiluj konczenia szybciej itp :-(
No i co za dlugo pisalam i nie pamietam co dalej..
Aha
Atan- OWOCNEJ nocy ;-)
A gdzie
IVI??