Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nefi a nie podali Ci następnego terminu ?? Bez sensu że od tak odwołali , no bo w sumie większość ciężarnych ma L4 Może coś pilnego mu wyskoczyło . Może jutro się tam dodzwonisz ...
Kasiulka tak mi się właśnie wydaje - ale na środę się u fotografa umówiłam - więc ma nie wychodzić :-):-):-) robie sobie 4 ciążowe fotki :-):-) tylko na tyle mnie optymalnie stać ma któraś z Was zdjęcie co się tak mega podoba???? bo muszę coś wymodzić ;-)????????
a ja watpie ze urodze w tym tygodniu..cos czuje ze amelka sie niechce pchac na ten mroz.. bo ani czop ani wody ani pozadne skurcze nic niema .. a maz kurcze chyba znowu niema ochoty na sex wryyyyyyyyyyy juz z 3 tyg nic nie bylo... niemam dzis humorku..
Angel mężu przynosi mi lapka na trochę, a potem zabiera... myślę, że spokojnie możesz krople brać bo faktycznie w tym stadium ciąży niewiele już może zaszkodzić, nie sądzę żeby krople miały jakiś negatywny wpływ
nefi jeśli coś się dzieje to jedź do szpitala nusia pociesze Cię, że mnie oprócz kręgosłupa jeszcze nera rypie... spanie na siedząco to nie jest fajna rzecz
Atan - 3 tygodnie? ja już nie pamiętam jak to się robi...