Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No on na bazie xylometanozlolinu, tez mam jakis z tym Zawsze mi rewelacyjnie pomagalo, teraz tez nie da sie ukryc ulga jest natychmiastowa. Zrozumie ten co wie co to znaczy sie dusic i nie móc oddychac
tunia jak twoja znajoma co miala takie malenstwo? Moja znajoma po terminie 7 dni w tempie expresowym od wejscia na porodowke dziecko bylo po 2h pozazdroscic
kurde tunia bo się wnerwiłam, nie ma mojego gina, kończy mi się zwolnienie i jeszcze z tym wypisem ze szpitala miałam iść dowiedzieć się co i jak. kuźwa no ja juz mam dosyc, jak tu sie nie stresować. zupełnie nie wiem co robic :-(
Angel, oby hotelowa noc doszła do skutku ;-), współczuje kataru Nefi katuj go telefonami, a ja nie to idz gdzie tam on przyjmuje to może coś załatwisz
a za mną coś chodziło, suchy kabanos zaspokoił pragnienie czegoś
tunia, kasiulka ja nie mam do niej komórki. no mówię Wam wszystko mam ostatnio pod górke. juz mam dosyc. zadzwonie jutro tam gdzie przyjmuje, ale nie wiem co z tego wyjdzie.
nie mam. serio dzisiaj to sie normalnie poryczałam bo juz nerwy mi puszczaja przez to wszystko co się ostatnio dzieje. nie dość, że się martwie małą to jeszcze z lekarzem nie mam kontaktu.