Hej...
Zaczęłam rano czytac ale wyszlismy do poloznej - m na popoludnie dopiero pojechal.
Dalam jej mocz, ona mi wyniki i mam isc do GP i ma przepisac leczenie na te GBS :/
MARUSIA super masz siostrzyczkę, zawsze mam nadzieje, ze tez kiedy bede taka dla mojej ;-) No i jestem mega ciekawa tego kunerta wkoncu ktos zda relacje, opisz jak sie rusza i jezdzi i jak w realu sie prezentuje :-)
Atan trzymaj sie i ktos ma racje, lepiej raz za duzo jak raz za malo. Jest tyle scenariuszy porodu..miedzy innymi rozwarcie bez skurczy ( jak bylam w spitalu kobitka przyjechala w 35 tygodniu bo sie przewrocila zeby ja poobserwowoali noc czy nic sie nie stalo. No i na KTG okazalo sie, ze ma skurcze ktorych nie czyla, wzieli na badanie a tam 3 i po godzinie 5 cm rozwarcia ;-) ) .
Vill a katar dziekuje, meczt strasznie.. co do kropel to wiesz ty masz jakies homeopatyczne,a ja zwykle ktore maja rozna opinie.
Najgorzej jak sluzowka sie wysuszy i rano az boli gardlo od suchosci ;/
Za malo spalam, czuje sie fatalnie..ide sie zdrzemnac chyba..
Kilka razy dzis zabolal mnie TEN MÓJ ząb i zobaczycie, ze tyle lat nic a teraz ostatniue tygodnie i zrobi mi jaja. A cos czuje, ze nie do odratowania jest..
Ivi no to gratulacje kolejnej bezczopowej. Oj cos czuje , ze ty jako kolejna polecisz
Ewstra korzystaj z takich lusksusów ile sie da ;-)
Lina tez sie usmialam, chlopy nasze zaczynaja bardziej panikowac cos czuje ale na codzien tego tak nie widac. Tylko w takich momentach odrazu szerza panike
Aaaa
perelandra 21-22 luty?!

No nieee :-) Ale jaja kolejna co zna datę :-) Ej ale wstepnie ja zamawiam 20 luty
CO Z KASIURKIEM??