reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini myślę, że jest wiele prawdy w tym co napisałaś, dlatego czeka mnie nie lada wyzwanie, aby jak „najpłynniej” weszła w rolę starszej szczęśliwej siostry :-), tego również życzę wszystkim starszakom :-)
atomówka też bym tak chciała :tak:, ale mój m się zafiksował i nawet ostatnio nie pytałam ginka czy możemy :no:
ajajko ślicznia biedroneczka :-)
Amandla witajcie w domku

Jestem już po codziennej popołudniowej drzemce, Pati buszuje w szafie i się przebiera, oj będzie miała układania :-)
Na suszarce mam pościel do prasowania i pieluchy, no właśnie mam zamiar używać przez jakiś czas tetry i nie wiem czy prasować czy nie, są różne opinie ?
Pati przez kilka miesięcy też chodziła w dzień w tetrze, a na noc zakładałam pampka i jej prasowalam, wszyscy wtedy mówili, że się prasuje. Teraz to sama nie wiem, co wy na to ?

reklama
Jestem i ja:-)
Wszem i wobec oglaszam ze jestem spakowana!!!!:-D:-D:-D:-D
A jak sie ciesze uhuhhuhu:-)
Dziewczynki do krocza kupowalyscie tantum rossa???Bo nad tym sie jeszcze zastanawiam.

Amandla witajcie kochane:-D

villandra ja to sama bym polatala po tym lesie u Ciebie:-D:-D:-Dale czy Twoi sasiedzi to az tak tolerancyjni zeby nas zniesc???:-D:-D:-D

Amandla witajcie w domku!

Bozienka to się nacierpiałyście z malutką... najważniejsze, że już po wszystkim :tak:

Villandra super masz - mi to się marzy taki domek z dużym ogrodem... przynajmniej ciszę i spokój mam, no i spory trawnik do zagospodarowania ;-)

Ajako super masz biedroneczke w domku :-D

a ja padam - miałam robić pół porcji oponek - zrobiłam cała i wyszło jakies 100 sztuk :szok: matko nie wiem kto to zje, bo mi juz ochota juz przeszła, wszystko mnie boli, łącznie ze stawianiem sie brzuszka i pobolewaniem... przegięłam dziś, oby jutro udało mi się siły odzyskać... M wraca, zaraz małą się zajmie, a ja odsapnę...

Ajako - kilka miesięcy, a mi się wydawało, że z rok... -nie wiem dlaczego. Emilka już po balu w przedszkolu i dwóch balach w domach kultury - pobawiła się więc troszkę w karnawale. Ja dalej kaszlę, gardło boli i psychika mi siada przez to - martwię się, że do porodu mi nie przejdzie.
Alicja - ja mam też planowaną cc - termin wyznaczony dzień po terminie z om, a z ostatniego usg wynikał wcześniejszy termin. Mam jednak zapewnienie, że jakby coś się przyspieszyło, to mam się szybko zgłosić na izbę i od razu zabierają mnie na salę operacyjną.

patka ja planuję tetrę i prasowania nie przewiduję, bo z posiadanych informacji wiem, że od prasowania zmniejsza chłonność - zresztą szkoda czasu i energii jak dla mnie

tunia zniosą, zniosą - jak mojego wujka przeżyli wraz z jego kumplem (a drugich takich agentów naprawdę ciężko znaleźć), to nic ich już chyba nie zaskoczy (wiem, że my też zdolne bywamy, ale chyba żadna z nas nie będzie mieć zapędów, żeby na latarnię koło sąsiada się wspinać i malować żarówkę na czerwono ;-))

A za mną chodziło coś do jedzenia, sama nie wiedziałam co - w końcu zrobiłam sobie karmelowy kremik na mleku (taki z torebki) + brzoskwinki i banany z sosem waniliowym... Mhmmm... A wczoraj wygrzebałam z zamrażalnika lody :szok: Jeju jeju - czyżbym była w ciąży :szok::-D

Tunia ja nie kupowałam tantum rosa ale wiem,że mata (?) polecała
W sumie to zapomniałam o tym ale może dokupię? Nie wiem jeszcze
Patka tetry podobno się nie prasuje, jak piszę Vill tracą chłonność, ile z tym prawdy I don't know
Amandla witamy

Ja byłam na spacerze z psami, cudownie było
Zimno nie jest, więc fajnie sie chodziło, śnieżek skrzypiał pod nogami
Tylko niestety trochę się poślizgnęłam i sie rozjechałam,że mnie tak kroczę zabolało że aż musiałam usiąść, a że śnieg wszędzie to sobie na śniegu posiedziałam
Bałam się żebym czasem sobie czegoś nie uszkodziła, nie urodziła, albo coś
Ale przeszło więc ok

No atomówka to spacer z wrażeniami - tylko uważaj, co by Ci te siedzenie na śniegu popalić nie dało - ciepła herbatka z cytrynką na pewno nie zaszkodzi

Tantum rosa nam położna też polecała - zaopatrzyłam się już - na szczęście można kupić w pojedynczych saszetkach, bo tanie to to nie jest :baffled:

Eee - idę jeszcze coś podziałać. Wprawdzie po dzisiejszych kursach po schodach mam już serdecznie dość, ale coś bym tam jeszcze zrobiła - ciekawe czy wymyślę co - żeby coś zrobić, ale się nie narobić :-):-p

reklama
tunia ja sie zaopatrzyłam w tantum rosa

atomówka - uwazaj na tym śniegu. Wypij herbatke z cytrynka, zeby to siedzenie na śniegu w przeziebienie się nie zamieniło

inamortae- ja tez czasami mam takie dni...przytulam mocno i przesyłam pozytywne fluidy

A mnie tak dziąslo boli ze szału dostane. Dzis obiadu nie ma, bo moj zazyczyl sobie kielbase smazona z cebula...fuujj.

a ja chyba ide w szafkach w kuchni sprzatac......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry