Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też się jaram takimi rzeczami chyba bardziej niż Borys he he![]()

) Wy przyjedziecie do nas, na nasz PIKNY Slask 

), jagody i borówki - żeby za pięknie nie było, to komary też są :-).
Zwrotów i reklamacji nie przyjmuję, Za skutki uboczne nie odpowiadam.ajako ślę dziadka expresemZwrotów i reklamacji nie przyjmuję, Za skutki uboczne nie odpowiadam.

mam wrazenie, ze chyba wlasnie troche juz mu, ze tak powiem 'wali' z braku hehehhehe
Ach te chłopy...Czy Wam tez sie nic nie chce jak mi:-)
Dziewczyny,
Czy Wy tez się tak szybko meczycie, normalnie po 16tej czuje się jak słoń
I ta zadyszka, oj jak mi się marzy już wiosna, bo uwielbiam biegać, już nie mogę się doczekać,
Zdrowka dla Wszystkich i milego wieczoru
Bardzo mi trudno pisać, załamują mnie te ręce, póki maluszek jest w inkubatorku, to ok, ale jak wróci, to chciałabym być sprawna..
Wczoraj z okazji Walentynek zafundowałam sobie kolację w McDonaldzie i w ogóle dostałam bukiet róż kurieremOd kogo nie wiem... i jakoś nie wnikam
![]()
wrocilam ozywiscie plakalam razem z malajeszcze przez te jej czarne wloski pielengniarka niemogla znalesc zyly i sie wkuwala na palca oczywiscie 2 razy sie niewkula dopiero za 3 razem
boziu a ona tak plakala strasznie
nie ja niewyrabal myslalam ze te pielengniarki tam zabije ale coz robia co donich nalezy
moja biedna niunia i jutro nas czeka podroz do szpitala tam gdzie rodizlam na usg glowki i brzuszka i w piatek znowu do kontroli do lekaRZA MASAKRA DOSLOWNIE ;(
ja wykąpana pachnąca - lecę do gin! przeraża mnie tylko to białe na drodze:--(
buziaki i z ciekawymi newsami proszę czekać na mój powrót![]()