reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej witam ...

Ivi
trzymam kciuki - i współczuje sytuacji

Maria
no właśnie mnie też zdziwiła ta nieregularność skurczy ... byłam pewna że to skurcze przepowiadające :sorry:

Tunia truskawki czekają :-D

Ciekawe która urodzi 21 lutego ... Mamy już dzieciaczka z 7 i 14 więc teraz kolej na 21 i 28 :-D:-D:-D

reklama
dziewczyny- dzieki, dzieki i jeszcze pewnie z wieczora bede prosila o bardzo mocne trzymanie kciukasow, bo na razie jestem spokojna, zajelam sie nawet ostatnimi porzadkami...no wlasnie; niby spokojna, ale mnie nosi, moj pojechal z mala na basen, a ja zamiast lezec to podlogi zmywam :eek: i to po moim mini spa, oj glupia :-D

Maria- no Kasiurek miala pierwsza cc, a teraz urodzila pieknie sn, jak sie zglosi to jej podpytaj.
ja mialam cc i faktycznie baaardzo czesto mnie blizna bolala w ciazy, a z prawej strony to tak napieprzalo czesto chocby jaki wyrostek :eek: a gin jak mi tam ogladal ta blizne od srodka to stwierdzil, ze dziwne, bo z lewej strony to wszytko tam gorzej wyglada :eek:

tunia- ale fajny brat!! i jak mnie pocieszylas :-):-)

nefi- a Ty to juz w ogole z tym rokiem smoka itd!!! alez mnie to ucieszylo, pojecia nie masz!! dzieki, dzieki, tego mi bylo trzeba! bo ja wierze w takie rzeczy i juz sobie nawkrecalam, ze ten moj synus bedzie taki 'ciotkowaty', bidne dziecko jeszcze sie nie urodzil, a juz go matka ocenila

mini- nooo moj bedzie z 21, chyba ze po dzisiejszej mojej 'enerdżi" wezmie mnie w nocy i beda mnie ciac od razu z rana hehehe

ogladam sobie serial, ale z doskoku polece umyc schody hehhehe

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, troszkę was podglądłam ale wybaczcie nie mam czasu dokładnie czytać
trzymam kciuki za ivi
mini coś o skurczach widzę pisała, ja też miałam nieregularne chociaż nie mierzyłam nawet dokładnie u mnie może dlatego że wcześniak więc trochę inaczej
teraz się dowiaduję że 2012 to chiński rok smoka to mój synuś tak jak ja bo 1988 to też rok smoka :happy:
z Damianem dużo lepiej, fajnie bo żywszy się robi ;)

Hej.
Ja na chwilę tylko - przeczytałam, nic nie pamiętam :eek:
Rano pichciłąm obiadek i ciasto piekłam, bo dziadek urodziny dziś świętuje - 74 już.

No i widzę, że nadal żadne dzieciątko nie chce wyjść, a by się zdało...
KCIUKI za ivi, Atan - kto tam dalej w kolejce?

No oczywiście mocne kciuki za ajako - niech Cię nie pociachają za mocno, co byś szybko do sił wróciła (i do nas oczywiście ;-))

Angel ma chyba dzisiaj romantyczny wieczór w planach - no to romantyczności dużo dużo dużo ;-)

A ja zmykam.
Bawcie się, miłego wieczoru :-)

Ajako ale jak to- ty przeciez jeszcze nie urodzilas chyba? Czy cos mnie ominelo? Bo piszesz w czasie przeszlym o tym ze bolala blizna po cc:) a to juz nie boli? Mnie ciagnie i rwie szczegolnie z lewej ale wlasnie mialam usg blizny robione i wszystko ok - na szczescie i nie szczescie bo tak bym miala napewno cc.
No to musze sie kasiurek spytac jak ona to odczuwala:)

Maria ja jestem po CC i to niecale 2 lata i wstępnie mam rodzić SN ale z zastrzeżeniem, że jak cokolwiek będzie się działo to pod nóż, ale mnie generalnie blizna nic nie boli ani wewnątrz ani na zewnątrz akurat z tego powodu nie odczuwam żadnych dolegliwości.
Ajako kciuki &&&&&&

reklama
Villandra to imprezę rodzinną dzisiaj macie :-)

Renia chyba nie ma to znaczenia że wcześniak - jeśli chodzi o skurcze ... Sama jestem ciekawa dlaczego u mnie tak dziwnie te skurcze wyglądały :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry