Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
angel- no no tylko pozazdroscic, super!! no ale zaraz co ty tu robisz wogole??
ina- qrcze to lekki porod mialas, jak nawet nie zauwazylas hhiihihi
tez bym tak chciala
Jutro sie wszystko okaze.. Prosze o ogromnie mocne kciuuki: za mnie, zebym dobrze na oxy reagowala, i za krolewne, zeby przyszla na swiat silna i zdrowa... Nie wiem czy uda mi sie odezwac rano.
Ps. Boje sie jak nie wiem.... Ale mala jest najwazniejsza, ja dam rade..jakos..
Ina no to gratulacje jak będę rodzić mms relacje dostaniesz
Kochane Kobietki nie pojechałam, ale umyłam sie i włoski podszykowałam, torby dla Nas spakowałam jakby mocniej co złapało... póki co jest znośnie a i ruchy czuję Małej więc jest ok - tylko ekstra głodna jestem a się jeść boję bo znów w wc skończę - jak nie jedną to drugą stroną
Ivi kciuki zaciśnięte - powodzenia musi być dobrze... nasze Córeczki to mega siłaczki :-):-)
ja wracam do łózka - jak wstanę ponownie się odezwe ;-);-);-)
Lina, jakby co trzymam kciuki, albo niech się zaczyna, albo niech odpuści całkowicie, żebyś mogła się wyluzować IVi bardzo, bardzo mocno trzymamy kciuki, bo to już na pewno jutro,żeby urodziła się zdrowa mała królewna i poszło błyskawicznie! trzymaj się dzielnie, na pewno dasz rade