reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
kasiulka no ty przedemna urodzisz ;-) tez 2 dni ci zostaly ;-) a u mnie sie moze na 2 tyg przeniesc... bo od terminu mowia 2 tyg przed i 2 tyg po ;-) wiec max 2 tyg jeszcze no ja nie wytrzymam tyle...

Atan ja myślę, że nie urodzę za 2 dni, wezmą mnie pewnie na ktg, usg i puszczą, przynajmniej taki mam feeling

A chusteczek mam przeróżnych 1op. Huggies, 1 op. Nivea, 4 op. Pampers, 2 op Dady, zobaczymy które mi podejdą, mam nadzieję że Dady :-)

Ale Wy dzisiaj piszecie no szaloooooooone :-D Ja chusteczek też nakupowałam jak potłuczona pampers, dady, babydream i bambino a co będę sobie żałować :-D

Lina kochana dawaj znać co i jak może faktycznie jedź sprawdź żebyś się nie martwiła, a na siłę zostawić Cię nie mogą. Jak będą chcieli to dzwoń wpadniemy z Tunia na ratunek :-D:-D

A jak tam Ivi cisza widze ... kciuki mi zsinieją ! :-p

A ja dostałam właśnie kilka SMsów z gratulacjami :-D:-D:-D hahaha nawet nie wiedziałam że już urodziłam :-D:-D

nie bylo mnie pol dnia i niewiem co tam z ivi atan sie odezwala :) a net mi tak dziala jak by nie mogl i niemoge cofnac stron zeby nadrobic mozecie mi powiedziec co tam u ivi i wogule ktoras bierze ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry