Alicja a co tak cicho siedzisz, ze z UK jestes

Mamy tu swoj watek gdzie lubimy sie powkurzac na ta cala sluzbe zdrowia a ty nic sie nie przyznajesz!
Nie kumam totalnie jak mozesz miec termin na 8 marca i 8 marca termin wyznaczony cesarki, wkoncu jaki % rodzi w terminie..coza bzdura.. Juz mnie teoretycznie nic tu nie dziwi, ale to abstrakcja na skale swiatowa, po tylu CC czekaja az ci sie akcja zacznie
Skad dokladnie jestes?
Mini A OBY!! Zeby tylko wysc chcial Boze nie chce za nic wywolywania tutaj!!

Jak on taki wielki czekac teraz az jeszcze na masie bedzie przybieral i wywolywanie?? NIEEEEEEE
Wiecie ogladam "One born every minute" ten UK, bo i realia szpitala i samego porodu jak tu wyglada.. I czasami jestem przerazona :-( Wogole jak slysze juz forceps to az mnie trzęsie!! Za nic szczypiec ( szczypców jak to sie odmienia?

) nie chce, nie nie i jeszcze ra znie! Niech mnie tna ale zadnych takich czy tego odkurzacza!!
Jeden odcinek ostatnio.. dziecko wciaz nie bylo w kanale, ale uparcie miala pchac i pchac, szczypce, glowka na wierzchu i STOP koniec nic nie ruszylo, 10 minut tak w kanale wyciagali szarpali raczka zlamana.. NO CO TO JEST?!
Ja czasem naprawde nie rozumiem czemu w podobnych przypadkach tak roznie decyduja, tak sie tego boje :-(
Raz w takim przypadku , ze nie ma akcji to CC, a raz wlasnie takie na chama wyciaganie. No nie rozumiem no

:-(