reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wlasnie mialam wychodzic do szpitala ostatni raz spojrzalam na ktora godzine i co dni mi sie pokrecily-zbyt wiele tego mam by zapamietac co i jak ech...

reklama
Ewstra bo to już w którymś momencie sie pierniczy człowiekowi wszystko.

patka
ja tez ostatnio kocham moja łazienke bardziej niż zwykle, to chyba tez oznaki okołoporodowe.
cykaj fotki brzuszkowe cykaj, juz ostatnia okazja :tak:

Inamorate - powodzenia!
Marusia - ja tez mam ostatnio bardziej wodnistą wydzielinę na wkładce, ale szyjka 2 cm, zamknięta.

Ja kolejny dzień walczę z katarem i szlag mnie trafia!!! Dzisiaj w nocy też nie mogłam spać, bo ból bioder promieniował na uda i nie mogłam spać na żadnym boku. Rano humor miałam okropny, ale troszkę mi się poprawił.
Zaczęłam robić pranie wyprawki - jest tego tyle do prania, że kilka dni to zajmie, bo nie mam gdzie wieszać mokrych rzeczy - będę musiała czekać aż wyschną.

Mama mnie wykonczyła dzwoni i mowi ze ma wolne ubieraj sie i idziemy na zakupy:-)

No i wlasnie wrocilam ledwo zyje a maly to mi chyba zaraz dolem wyjdzie!!!:-Dno tak mi napiera ze szok:-)
ajako ma juz swoje malutkie szczescie przy sobie super:-)ja tez juz bym chciala:-)

Ajako- gratulacje:-) jejku nastepna juz ma swoje maleństwo przy sobie:-)

Tunia- ciesz się ze masz mame przy sobie, i ze zabiera cie na zakupowe spacery:-)

Doris- ty sie nachorujesz.....mam nadzieje ze w końcu ci przejdzie.

Ewstra- tak to juz jest pod koniec ciąży, ze nasz mózg juz nie pracuje poprawnie i wszytko sie miesza.

lina- super ze humor dopoisuje

ja chciałam sie zdrzemnąć [przed szpitalem.... ale co chwila sms i sie tylko nawkurzałam. Do tego głowa mnie boli bardzo....przez ta pogode zakichana.

witam ;-)

angel- niestety niewidzialam tego odcinka z polka, a szkoda
ina - powodzenia kochana, trzymam &&&&&&&

WSZYSTKIM MARTA 100 LAT ZYCZE :-):-):-):-)

Alez tych dzieciaczko nam sie wykluwa, nieslugo bedzie ich wiecej jak ciezarowek

u nas szaro bruro i deszcz pada- wiec bedziemy gnic w domku pewnie caly dzien, tyle z wolne T ;/

milego dzionka brzuchatki i mamuski :rofl2:

Mama mnie wykonczyła dzwoni i mowi ze ma wolne ubieraj sie i idziemy na zakupy:-)

No i wlasnie wrocilam ledwo zyje a maly to mi chyba zaraz dolem wyjdzie!!!:-Dno tak mi napiera ze szok:-)
A Kochana, że niby którędy byś chciała aby Kubuś wyszedł??? hmmmm???? gardłem???:-D:-D:-D

ja chciałam sie zdrzemnąć [przed szpitalem.... ale co chwila sms i sie tylko nawkurzałam. Do tego głowa mnie boli bardzo....przez ta pogode zakichana.

Nusia ja od wczoraj mam wyłączony telefon - dostałam szału po 3 telefonie - "urodziłaś już?". A Babcia wczoraj jak się mnie po raz kolejny spytała, który to ja już miesiąc chodzę w tej ciąży odpowiedziałam, że w jedenastym :-):-) i powiem, że polecam - spokój i człowieka nie denerwują - z M jestem umówiona, że jak co by się działo to zadzwonię a on wie, czemu mój kom nie działa :-):-)

Dziewczyny czy Wasze Dzieci też wykonują czasem bardzo gwąłtowne ruchy - tak jakby się wystraszyły albo drgawek chwiowych dostały????? to nie jest ani czkawka ani kopy (chyba) tak jakby mi sie cała w pewnym momencie "rzuciła" od kilku dni tak mam i zaczyna mnie to troszkę niepokoić...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Wszystkim Martom najlepszego i szybkich rozwiązań:-)

Lina nie wiem czy to samo ale ja tak mam już od dłuższego czasu, w pewnym momencie sobie nawet wkręciłam,że może maluch na padaczkę

A ja jestem trochę wkurzona bo muszę jechać do przychodni bo ta moja lekarka jest jakaś nie poważna
Nie dość,że na tym etapie mam wizyty co 4 tygodnie to jeszcze zapomniała mi dać skierowania na badania
Dobrze,że na str szpitala sobie w domu przeczytałam jakie powinnam mieć robione badania a danym okresie.
Więc muszę jechac specjalnie żeby mi wypisała skierowanie
Wkurzona jestem

reklama
No troszkę pospalismy, m w domu to i wkoncu kawa do łóżka z babeczkami :-D

Ahhh ajako nasza kochana ma swojego syncia :-)
Nie mogę uwierzyć, że to MY już jedna po drugiej zaczynamy się sypać..
Ale lutego jeszcze tydzien potem jestesmy terminowe do bółu :-D
I chyba jednak nie pobijemy lutówek z 18nastoma styczniówkami hehe
Atan czarny kon porodowy jeszcze nas zdziwi i przenosi do połowy marca :-D

A ja najmocniejsze kciuki trzymam za Perelandre i Renie by wkoncu mogły być juz ze swoimi chłopcami..

W gruncie rzeczy półprzytomna odpaliłam kompa bo myślałam, ze cos z Kasiulka i Inamorate juz wiadomo :dry:
A tu cisza.. ;-) przed burzą pewnie :)

Vill ty i leniwiec- ja w to nie uwierzę ;-) Ja wiem, ze mocno trzymasz sie swojego koncowego terminu, ale rozejszyj sie co tu sie dzieje :-D Zacznij juz dopinac wszystkona ostatni guzik, bo kto wie jak sie bedziesz czula, za tydzien, dwa..

Ja sie czuje czasem juz ...ehh masakra.. Do tego bola mnie kolana, szczegolnie lewe , nawet jak leze i nim ruszam :-(

MaMicura co do krwi w nosie mam non stop cala ciaze. Czasem mniej a czasem czysta krew z obu dziurek. Szczegolnie teraz przy tym katarze..

Wszsytkim MARTOM również wszystkiego najlepszego :tak:

Matitka koniecznie napisz co i jak!!
Nusia powodzenia na wizycie!
Ewstra oszz ty guła jestes, tak sie wyszykowac i pomylic dni ;-) To kiedy masz ta wizyte??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry