reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć wszystkim nie wytrzymałam i zaglądam jutro egzaminy ale nie ważne.
Gratuluje Ivi Inamorate Ajako :-):-):-)
Idę zobaczyć maluszki i zmykam się uczyć dalej
:-)
Zdrówka dziewczyny i nie mam kiedy przeczytać która w szpitala i co u was nadrobię po weekendzie.
Wiec trzymam kciuki za wszystkie miłego wieczorku :-)

reklama
jestem:) widzialam synka mojej znajomej jaki kropek z niego serio:)zalatwilam sobie ta maszynke Tensa bo skoro mam szanse na sn to moze sie przydac jak nie to trudno, jestem tak glodna zjem konia z kopytami
kinidzia:):):)su[per haha
mini ja mam okres bezobiawowy czasem tylko mnie cos zaboli ew plecy , no ale polozna mowi dasz rade wytrwasz

ewstra chwal sie skad zalatwilas TENS ? slyszalam ze dobra sprawa
:tak:

Fajnie tu coraz spokojniej, coraz mniej nas pisze... dni tak szybko mijają i za chwilkę będziemy tylko pisały która karmi, która w nocy sypia, jak się dzieciaczki chowają... jak ten czas szybko minął...

Monika- powodzonka na jutrzejszych egzaminach...
tunia- ładne masz weny na sprzątanie, ale ja też usiedzieć nie mogę, już się zastanawiam co jutro robić
nusia- mniam czekoladka pycha, też bym cała zjadła, ale jak pomyślę co na to mój cukier ;/ ehhhh
pinulka- a Ty na kiedy się szykujesz? bo też widzę termin się zbliża ;D

Ostatnia edycja:
Ewstra ja też sobie to zakupiłam ale nie jestem pewna czy to dobre... wczoraj podłączyłam do prądu... wybrałam program pregnancy i wydaj mi się że mnie to za mocno trzepnęło :szok: muszę dopytać położnej, może w czasie skurczu to działa ale boję się go wypróbować teraz...

agusiakemisia ja zakupiłam na ebay, nowy za 20 funtów to tyle co wypożyczenie...

agusia z bootsa i mathercare mozna wupozyczyc ja znalazlam fundacje i zaplacilam 20f za wypozyczenie
abed tam mozesz sobie podkrecac im silniejszy bol tym mocniej ja podkrecasz
znam kilka osob ,ktore z tym rodzily i same dobre opinie

patka urodziła przed południem córkę - szczegóły w SMS. / wieści ze szpiala (sms...)

Gratulacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patka urodziła? Gdzie to, ja znaleźć nie mogę

Ja jakoś się mega zmęczyłam wizytą u lekarza, wróciłam zmęczona jak bym w kopalni pół nocy pracowała
Ale postanowiłam dziś chyba poprać kilka rzeczy, akurat przez noc wyschną a jutro wyprasuję
Sama pewnie bym się nie zmobilizowała, ale mój chodzi i panikuję,że nie zdążę potem
A ja ciągle wyluzowana i do porodu się nie śpieszę, tzn inaczej chciałabym JUŻ ale czuję,że mój pączuszek wcale się jeszcze nie wybiera i będzie siedział jeszcze długooo

Ewstra ja wzięłam na najniższy poziom i wydaje mi się że jest silne... może jak masz skurcz i czujesz ból to pomaga... no nic muszę się pobawić jeszcze...

atomówka na wieściach szpitalnych - przed chwilką dostałam sma'a ;-) No Twój Alusiek to ma jeszcze trochę czasu, a Tobie zleci on na pewno szybciutko :tak:

Ja idę M pokibicować przy kładzeniu paneli, a jutro z rana wybieram się do miasta (trzeba zdjąć szwy z oka zanim znikną całkowicie jak ta moja szrama - nie ma ani śladu), więc pewnie zajrzę dopiero po południu.
Nie piszcie za dużo, co by się doczytać udało :rofl2:

Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania tych, do których ma należeć dzisiejsza noc, a pozostałe nich sobie smacznie śpią :happy:

reklama
jestem w domu!
szczegóły.. innym razem - na razie padam na pyszczek ze zmęczenia.. W każdym razie - oba dziecie śpią w swoich łózeczkach (ciekawe jak długo..) a ja lecę wykorzystać parę minut "wolności" :baffled:;-)
gratulacje dla noworozpakowanych!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry