reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No jest net :crazy: ;-)
Ten mój chomik bedzie mottem jeszcze długo po ciązy pewnie :-D

ivi cudowne wieści!!! Trzymajcie sie dziewczynki :-) :-)

Kindzia odpscila, bardziej ją zajela moja wielka macica i mozliwosc rychlego porodu ;)))

Ewstra powodzenia!!

reklama
Lina nie Ty jedna zostałaś z zielonym światłem przecież numer 1 to Atan, ja też miała juz dawno zielone światło i co d..a zbita. Lekarka powiedziała, że jak nie urodze to 1 marca mam być po skierowanie do szpitala (a najpóźniej w ten weekend co był miałam urodzić) i pewnie tak się skończy a ja bym tak chciała z marszu iśc, urodzić i szybko wracać do domku do mojego starszaka bo to mi cały czas spędza sen z powiek, że będe go musiała na długo zostawić.

Ina mega GRATULACJE, i oby teraz szybko do domku.

Ivi super, że już do domku.

Ostatnia edycja:
witam jeszcze michal nie wie ale dostalam skierowanie do szpitala a niechcialam miec paniki kolo siebie
wink2.gif
niestety nie badal mnie lekarz ale nie podobalo mu sie bicie serca dziecka mowil cos o trachokardi czy cos i niepodobalo mu sie moje cisnienie bo mialam 150/100 a i jeden skurcz sie zlapal na ktg
wink2.gif
wiec dzis jak zjem sniadanko do konca powiem michalowi i pojedziemy do szpitala
wink2.gif
wiec bede dawac znac jak mnie na odzial przyjma i co oni powiedza itd
wink2.gif

a i na staraczkach beda wiesci na bierzaco bo tam kumpela bedzie pisac ;-) https://www.babyboom.pl/forum/stara...raz-pierwszy-42617/index1514.html#post8242197

przez tą pogodę nawet nie wiem kiedy przysnełam....

Inamorate- super ze juz po wszytkim. Gratulacje:-)

Lina- czekamy razem:-)

ivi- super ze już dziś bedziecie w domku:-) rodzinka w komplecie.

Ewstra
powodzenia w szpitalu...ktg nic nie szkodzi dzidzi. JA wczoraj w spziatlu spedzilam 3 godz. dobrze ze mąz dal mi czekoladę bo bbym umarla tam chyba...

kindzia- nie przejmuj się gadaniem ludzi. brzusio nie ejst wcale taki duży tylko zgrabniutki:-)

Zdjęc jeszcze nie mam ale dziewczyny pewnie odpoczywaja:-)
Jak tylko cos dostane zaraz wstawie:-D
ivi super wiesci:-)
kindzia nie przejmuj sie brzusio masz cudny a reszta niech sie pałuje(haslo inamorate):-D:-D:-D

Lina fajnie że wyniki nie tragiczne , powtórz tylko pamiętaj o środkowym strumieniu :-D
No i nie jesteś sama bo i Mata czeka i Atan i nefi :tak: i jeszcze kilka innych :-)

Bozienka ale Ci się zebrało na raz ... Oby szybko przeszło ....

Doris przepraszam , rzeczywiście chodziło mi o Ciebie a napisałam ajako - jestem ostatnio mega rozkojarzona :rolleyes2:

ivi
fajnie że już wychodzicie - czekamy na Was :tak:

Ewstra to masz pecha z tymi bólami przepowiadającymi że tak Ci doskwierają ... A okresy też masz bolesne ??

Atan trzymam kciuki za Ciebie i Amelkę ... Dawaj znać na bieżąco ... :tak::tak:

U nas dziś wczesno-wiosennie . Deszcz i mocny wiatr ... ale jakoś tak przyjemnie się oddycha tym ciepłym już powietrzem ... od razu człowiekowi jakoś lepiej jak za rogiem wiosna :-)
Dziś przygotowałam cały fotelik i ubranka na wyjście - zafoliowałam i schowałam w szafie przed kotem :-) W następnym tygodniu już chcę torbę zapiąć na ostatni guzik i przygotować M listę co i jak ma zrobić przed naszym powrotem ... Coraz bardziej zaczynam się ekscytować :-D:-D:-D

Dzień dobry

Nie wiem co się dzieje,ze mną ostatnio ale zupełnie nie mogę się skupić i skoncentrować. Coś czytam a zaraz i tak zapominam, która co nasmoliła

Inna jeszcze raz gratuluję
Ivi fajnie,że już z maluszkiem do domu możecie iść, daj znać jak jak wypoczniesz
Doris zdrówka kochana
Lina widzisz i wszystko ok, nie potrzebna była panika
Atan kciuki trzymamy

Idę się zaraz do wanny wrzucić na chwilę, a potem na USG zmykam, tak bardzo nie mogłam się go doczekać

Ivi super, że wychodzicie :tak:

Atan kciuki zacisnięte - może się w końcu coś ruszy :tak:

Atomówka udanego usg :-) i podziwiam, że masz odwagę do wanny wchodzić - u mnie wanna niedostepna od 5/6 miesica z Dobrusią (po tym jak utknełam i nie mogłam wyjść :zawstydzona/y:) - teraz na szczęście prysznic, więc daję radę ;-)

a ja na obiad sobie dogodziłam plackami ziemniaczanymi i teraz coś mnie mdli :dry:

reklama
Atomówka powodzenia

a mnie tak zóaldek bolal....4 razy wymiotowalam. A śnaidanie jadlam 5 godzin temu....i wszytko zwrócilam.nie wiem co mi bylo wazne ze teraz jest troche lepiej......

mini widze ze sie szykujemy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry