reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej dziewczyny,

przepraszam, ale tylko w sumie wpadam i czytam pobieżnie, coś ja mam spadek formy psychicznej i generalnie mam dołeczek.

super, że iny Hania juz na świecie.
Kasiulka czeka na akcje porodową, trzymam kciukaski żeby szybko poszło.
Ewstra nie stresuj się KTG to nic maluszkowi nie szkodzi, a wiesz jednak lepiej jesli Cię monitorują.
kindzia kurcze, ale ładny brzuszek, ja to już jak słoniątko wyglądam, całościowo mi się przybyło, a Ty w sumie tylko brzucholek masz.
Angel normalnie chomik mnie powalił na kolana, to jestem ja w wannie :-D:-D:-D

villandra
polecam metodę na imie, kartka dla Ciebie i M, piszecie swoje listy imion i nie podgladacie, pierwsze imię z listy, które sie pokrywa i macie wybór ułatwiony.

Dużo zdróweczka naszym biednym chorowitkom życzę.

i zmykam.... będę zaglądac i patrzec kto nastepny się pojawi na swiecie no i czekam na foteczki miss oddziału :-D:-D:-D:-D:-D=> Hani

reklama
No i kolejna kruszynka, ale fajnie!!!
A ja zgodnie z zapowiedzią przed kilku dni, nie urodziłam!! ;p więc dzisiaj wzięłam się za pieczenie oponek ;p no i skurcze mnie w trakcie złapały hehe ale przeszły :( wszystko upieczone a mi pozostał tylko ból pleców... mała siedzi twardo nio... idziemy dzisiaj na wizytę może coś lekarz ciekawego powie...
Już straciłam nadzieję, że urodzę przed terminem :(

A tu dziewczyny szaleją, tyle już dzieciaczków marcowych na świecie !!!
tunia- Ty to masz gorącą linie, tylko smski ze szpitala ;))

Ostatnia edycja:
Oczywiście neta nie ma przez tel wlaze zobaczyć czy mamy nowe dziecko w marcowkowej rodzinie i JEST - WIELKIE GRATULACJE DLA NASZYCH KSIEZNICZEK :-D :-D :-D wpadne później jak bedzie net .

P.s chomik jest ostry co? :-D to jest tp co czuje teraz bez dwóch zdań

ina za Ciebie też kciuki - mam nadzieję, że oxy już nie działa, a Ty juz tulisz Hanię i zaraz nam się pochwalisz, że już po wszystkim; biedactwo - pomęczyłaś się już dość

Ależ miałam nosa ;-)

ivi super, że Was już puszczają - to czekamy

Angel Twój chomik to dziś była pierwsza rzecz, jaka rzuciła mi się dzisiaj w oczy :-D Obłędny jest - fakt. No i naprwdę trudno go przeoczyć

A u mnie dzis też faza głodu na maksa :eek: Nic tylko jeść, jeść, jeść a na zakupy dopiero jutro...

Angel chomik wymiata!! a swoja droga byłas na tym basenie,
nic Ci babka nie gadała w tym temacie,
moze dała na luzz juz:)

Ivi no to "uczcie sie" siebie nawzajem w domku:)
Tymonek tez pewnie steskniony za mamusia.
masz coś dla niego opd siostry czy uwazasz ze to "głupia metoda"?

reklama
Angel - fakt chomik jest obłędny :-D:-D:-D:-D:-D

Ina gratulacje - wkońcu, Kobieto ale się wymęczyć musiałaś - super, że Hania już na świecie :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Vill
ja tam imie sama wybrałam :tak::tak::tak::tak: jeszcze się nad Jagodą zastanawiałam :-):-):-):-)
Ivi - super, że do domku idziecie :-):-)
Kindzia - super brzuszek ;-)nie przejmuj się głupimi ludźmi - on wcale nie jest taki duży....

No i wszystkie co zielone światło miały porodziły a ja siedzę kolejny tydzień :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry