Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mini już kupiłam spirytus,a to babranie sie to nie wiem czy normalne,ale u nas tak było częściej przemywałam i pepek szybko odpadł
Mata my mamy takiego krzykacza cały czas także czasami mi ręce odpadają,a już mąż zauważył,że czasami to udaje że płacze taki wymuszony jest ten płacz u niej
Alicja ładnie przybiera mały
co do kręgosłupa to i ja dzisiaj odczuwam i pachwiny mnie bolą
Miśka, MIni, my pępek przy każdym opatrzeniu psikaliśmy octaniseptem i cudnie się zagoił i sam odpadł, do dziś nie mam pojęcia gdzie i kiedy, bo poszukiwania moje spełzły na niczym
Manta witaaaaaaaaaaaaaaj wśród mamusiek
Angel zobaczysz już niedługo, a jak już będzie Dorian to nie będziesz pamiętała jakichkolwiek dolegliwości ciązowych wysypiaj się póki możesz;D
Hehe dzieki ale juz wiecie, ze ten mój m. ma wiele cierpliwosci do mnie )A to szok z tym kregoslupem, ale to nie od noszenia maluszka?? Szok , ze niektore z Was juz wiek mialuszka w tygodniach podaja...a czesc z nas ma tygodnie do porodu wciaz ;-)Smieszny moment w naszym forum doprawdy )A ja zajadam swiezo upieczone bułeczki z szynka i serkiem, no ambrozja nie wiedziec czemu :-)
My dziś popołudniu zostałyśmy wypuszczone do domku :-):-):-) Zuzanka zdrowa :-):-):-):-):-):-) gorzej troszkę ze mną ale będziemy walczyć- co by pęcherz wspołpracował to będzie ok ;-)
Jutro postaram się kilka ostatnich stron nadrobić :-):-):-):-)
ja przebimbalam jak zwykle caly dzien... jutro moj termin
czlowiek wyczekiwal tego dnia prze 9 miesiecy no i nareszcie jest ... no i co ? no i nic..... eh... 41 tydzien zaczynamy masakra jakas....