Madziorka juz wczesniej mialam napisac, ze co nie napiszesz to bardzo podobny twój synuś do mojego

Ty tez pisalas o nakladkach, ze bez nich nie zaczalby jesc piersia?
No i zarejestrowalam sie i nawet odrazu mnie przyjeto! Wow bo czeka sie tydzien dwa na wizyte. No ale to dziecko.
Ogolnie nie dal mi formularzy wypelnic tak wył:/ Wkoncu babka sie zlitowala powiedziala bym jego tylko wypisala najwazniejsze rzeczy aby do systemu wrzucila i postara sie umowic na wizyte.
No i co, i nic. Wlasciwie nic nowego mi nie powiedzial. Zbadal, osluchal , posluchal i stwierdzil, ze jest ok.. Nie ma goraczki , pluca ok, brzuszek ok.. Powinnam ograniczyc zarcie na zadanie bo kawal z niego kloca

Ale mowil, ze jest jak najbardziej ok- sprawdzal jego odruch stawania i siadania i mowi, ze wow

Powiedzial , ze jak chce moge czasem podawac butle dla glodnych dzieci wiec wlasciwie wszystko co wiem i robie mi powiedzial

No i potwierdzil, ze czuje zabki u góry wiec nie jestem crazy hehe ;-)
I tyle dobrego, ze dostalismy jakis wkoncu krem na ta łuszczaca sie skorke na brwiach ;-)
A wasze tez jak nie pieluszke to sobie ubranko łapia na brzuszku/piersi i szarpia ?
Ciekawe jaki wieczor nas czeka, odpukac po powrocie do domu jest w miare ..
Pere dzieki ! Pamietam widzialam ja przed rozwiazaniem jak robilam wyprawke.. Jak ja by tu teraz z pl sciagnac hm.
Ojej
helena czekamy na wiesci co sie dzieje!! Poki co trzymajcie sie dzielnie!!
Monia widzialam na fejsie fotki- swietnie wygladalas