V
villandra8
Gość
Dzięki dziewczyny za szczere opinie w sprawie sukienki - chyba tego właśnie było mi potrzeba
Przyjrzałam się jeszcze raz bardziej krytycznym okiem, no i widzę, że faktycznie można by ją nieco ciachnąć
Jeśli chodzi o możliwość karmienia, to luz - jest wiązana na szyi a w biuście ścigana na gumce, więc da radę - poza tym raczej nie będę karmić przy gościach, tylko w pokoju, w którym Rafał spędzi czas w towarzystwie babci ;-)
No nic - najpierw zobaczymy jak się sprawdzą dwie pozostałe...
helena szybkiego powrotu do domu i zdrówka oczywiście
Amandla no to za chwilę będą siedzieć następne dwa oszołomy ;-) Muszę M pogonić po nagranie Gry o tron - my też sezon hurtem braliśmy. No i marzy mi się książka...
Madziorka my też na gumkach, choć trzeba przyznać, że ta część wydatków domowego budżetu raczej nie zrujnuje...
A my dziś dużo pospacerowaliśmy, Rafał miał etatowych zabawiaczy w osobie babci i pradziadka, czym był wnibowzięty, popisał się nawet ślicznym sfinksikiem, co by babci pokazać, jakie bzdury ta mama opowiada mówiąc że on na brzuszku leń
Przyjrzałam się jeszcze raz bardziej krytycznym okiem, no i widzę, że faktycznie można by ją nieco ciachnąć
Jeśli chodzi o możliwość karmienia, to luz - jest wiązana na szyi a w biuście ścigana na gumce, więc da radę - poza tym raczej nie będę karmić przy gościach, tylko w pokoju, w którym Rafał spędzi czas w towarzystwie babci ;-)No nic - najpierw zobaczymy jak się sprawdzą dwie pozostałe...
helena szybkiego powrotu do domu i zdrówka oczywiście
Amandla no to za chwilę będą siedzieć następne dwa oszołomy ;-) Muszę M pogonić po nagranie Gry o tron - my też sezon hurtem braliśmy. No i marzy mi się książka...
Madziorka my też na gumkach, choć trzeba przyznać, że ta część wydatków domowego budżetu raczej nie zrujnuje...
A my dziś dużo pospacerowaliśmy, Rafał miał etatowych zabawiaczy w osobie babci i pradziadka, czym był wnibowzięty, popisał się nawet ślicznym sfinksikiem, co by babci pokazać, jakie bzdury ta mama opowiada mówiąc że on na brzuszku leń

) zaraz pewnie wstanie jesc.
Ojej ojej co ja zrobie ..jak to boli ;-( Jak takie cos mi robi samymi dziąsłami..