Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem skad mu sie to wzielo. Odkrylam dzisiaj jak go mozna wyciszyc i pomoc zasnac bez noszenia i bujania - wystarzy na moment polozyc mu na buzi pieluszke tetrowa ktora uwielbia zreszta i chwila i spi no kto by pomyslal
dzisiaj dzialalo zobaczymy jutro
tak wiec cierpliwosci tez zawsze bylismy razem ulani i wszystko dookola ehh ale odpukac juz jest dobrze
)
, dziecko spało; nie przypominam sobie absolutnie, żebym go karmiła o 6
(co kilka minut już potem na zegarek patrzyłam), za to o 7 wstałam i zaczęłam majstrować przy jego pampersie, żeby siku na badania złapać, to się obudził dopiero i potem było śniadanie...O tak - nie ma to jak podać dziecku lekarstwo w postaci zawiesiny łyżeczką. A dziecko dopiero co opanowało do perfekcji plucie ślinąLastpetunia na początku dzieci plują też dlatego że nie potrafią jeść łyżeczką , tylko wypychają językiem wszystko z buziSpróbuj za jakiś czas !!!

Mam dokładnie to samo - juz nawet nadprogramówka sprzed ciąży ładnie spada
Żyć nie umierać 
Nie wiem jak on to robi, ale ma tak już od urodzenia...
Oczywiście paluszki są aktualnie the best, a plucie opanowaliśmy już do perfekcji - można robić takie fajne bąbelki ze śliny ;-) a jak mama co chwilę wyciera, to zabawa jeszcze lepsza :-)
(nie pytajcie co mój syn wyczyniał z zabawkami), obiad gotowaliśmy wspólnie (Rafał wyjątkowo w foteliku, który tak na marginesie i tak zaraz musimy wymienić na większy), było dotlenianie i trochę ćwiczeń na brzuszku (ale to zdecydowanie nie był jego dzień
).
); pewnie zobaczy się od pogody, ale raczej tę w paski, a tę drugą w razie W - albo odwrotnie 

). Teraz kładziemy go troszkę wcześniej spać, więc nie ma płaczu przy kąpieli. Dziś też bawił się na macie 1,5h z przerwą na 15 minutową drzemkę ;-)a w sobotę wyjeżdżamy do teściów i w niedzielę jeszcze do Łodzi na chrzciny... ciekawe jak młody będzie się zachowywać przy takiej ilości ludzi...?