Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ledwo zyję, a mam ostry zjazd fizyczny ostatnio. Niby M jest w domu i mi pomaga i niby troche odespałam, ale czuję zmęczenie i to bardzo.
, więc było ciekawie, ale w końcu dała spokój. Kupiłam jej zwykły gryzak i z tym przynajmniej wie co robić MZK Gryzak Owoce ABC SIMBA (2466537935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co do smoczków to moja kumpela też przerobiła cały asortyment i jej córcia dopiero nuka załapała.

ja pierdu, ja bym chodzila jak zombie, podziwiam Cie zatem mocnoooo

jak pil jeszcze cycusia to od razu odruch wymiotny na smoka, a teraz nie pogardzi, byle cos pomemlac, a ze zimne i twarde to nawet lepiej obecnie przy dziaselkach, choc nie powiem, mnie samej brakuje przystawiania do piersi, ale co zrobic :-(
Rafał grzeczny tylko matka głupol, jakich mało - najpierw licytacja konika na biegunach (a co! Babcia się ostatnio przymierzała do takiego zakupu - postoi w pokoiku), potem gierka, a na koniec reszta serialu. Do tego oczywiście gdzieś tam po drodze karmienie i tak się zrobiło późno. A raczej wcześnie....
); korzystajcie więc i dobrze się przy tym bawcie
no to rzeczywiiście Jasiu już spryciarz niezły