Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak w ogóle - to ja w ogóle za pierwszym razem nie bałam się porodu. Miałam nastawienie, że będzie dobrze. Pierwsza godzina na sali porodowej to była wielka ekscytacja i radość, że to już.

na pewno nie tak, nie w taki sposob bede opowiadac kiedys mojej coreczce o swoim, bo to dosc koszmarnie i tragicznie przedstawione bylo, a przed samym porodem w niczym mi to nie pomoglo
Angel strach czy fobia niestety ma do siebie to że często jest irracjonalny . No bo np dlaczego ktoś boi się pająków albo latania samolotami ( skoro nigdy nie leciał)![]()
jak to mowia strach ma wielkie oczy
no ma wielkie oczy ... ja nie wezmę pająka do ręki choć wiem że krzywdy mi nie zrobi 
Ale mąż zauważył ( chyba po moich dzwiękach
) i jak już mnie wpakowały na łóżko to widać było główkę ... ale skurcze mi przeszły chyba ze strachu przed nacięciem
a jak wróciły to z pięć parć i Borysek był już na świecie ...
mam nadzieję że jak to będzie synek to się na mnie nie obrazi 
dziewczyny chyba należy rozdzielić cc za wskazaniem - ciężki pierwszy poród, jakieś kwestie fizjologiczne jak np dno oka, czy wypadki "w trakcie sn" od 'cc na życzenie'. Nikt z nas nie neguje sytuacji gdy CC jest wymuszona koneicznością i jest najlepszym rozwiązaniem dla matki i dziecka. I uważam nawet - na podstawie opowieści - że lekarze często zbyt długo zwlekają z tą decyzją.
Ale co innego cc "z ważnego powodu" a co innego "na życzenie".Takie "na życzenie" kojarzy mi się z dziewczynami które chcą rozwiązywać ciążę w 6-7 miesiącu (bo przecież dziecko już przeżyje, prawda??) żeby tylko nie przytyć i nie mieć rozstępów. Wybaczcie, teraz nakreśliłam to z mocną przesadą, ale chodzi mi o kontrast między "tak trzeba" a "tak chce bo .. tak". Zachodząc w ciążę godzimy się na wiele - zmiana figury, rozstępy, niewygoda.. i poród.