reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Heja laski
ufff w koncu doczytalam wszystko!
ale jaja:-D tez mialam dzis pieczarkowa, pychaaaaa mi wyszal, taka na szybko, ale super, zjadlam 2 miseczki (jak na moje mozliwosci ciazowe to mega dawka), ale teraz ktoras tu, zdaje sie Lina, narobila mi smaka na salatke z pomidorow, mysle, ze jeszcze przed Karmi sobie zrobie:-)
moje juz wyjelam z lodowy, bo je mroze od tygodnia ponad
Zobacz załącznik 397679
jak ja sie dzis wypuscilam z domu do Pepco tylko po czajnik (fajny jest, w promocji byl, taniuskoooo, zaczynam oszczedzac na pradzie:-)) to wydalam 150 zl:szok:, kurde to juz wole siedziec (lezec) w domu i nie wydawac kasy w ciezkich czasach, ale wiadomo nazbieralo sie; to fajne kapciuchy dla Julii, a to swietny sweterek dla mnie;-) i zdziwko lekkie przy kasie:eek:
pozniej oczywiscie doczlapalam sie do kumpeli, tam pojadlam, polezalam:-D i dalej czlapalam po mala do przedszkola i tak dzien zlecial.

cos mialam pisac, ale tyle sie Was naczytalam, ze wszystko mi sie pomieszalo:eek:

Hehehe Mini żebys bliżej mieszkała podejrzewam żebyśmy psiapsiółami zostały ;)

Tunia szykuj się szykuj :) zdjęcie masz?? :D

Umiecie się bawić w programach typu photoshop ?? (nie wiem nawet jak to się piszę ) może zabawimy się w najlepszą stylizację Tuni z okazji panieńskiego :D tylko byś nam musiała zdjątko udostępnić jakieś :D

Nusia podziwiam... ja bym nie dała rady...

Ajako smacznej sałateczki życzę w takim wypadku :)

Ostatnia edycja:
Zdjęcia nie mam:-)ale moze opisze jak wygladam:-)piamka niebieska w kropki(pewnie znana ze zdjec z brzuszkiem:-)koszulka i gruby sweter, wlosy zwiazane do gory wiec wygladam calkiem szalowo, no jak to na panienskim:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry