reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja tylko rano jak myję zęby, a tak już jest ok :-)
to super że już lepiej :tak:

anansie ja też jakaś bardziej zmęczona jestem w tej ciąży niż w poprzedniej . :-(

Kasiurek pochwal się zakupami :tak:

Angel :szok: to niezłe masz ssanie . Ja mam apetyt duuużo większy niż normalnie ale w nocy żołądek daje mi spać :-) Tylko żeby po tym nocnym słodkim posiłku dzidziuś dał Ci pospać :tak:;-)

reklama
to super że już lepiej :tak:

anansie ja też jakaś bardziej zmęczona jestem w tej ciąży niż w poprzedniej . :-(

Kasiurek pochwal się zakupami :tak:

Angel :szok: to niezłe masz ssanie . Ja mam apetyt duuużo większy niż normalnie ale w nocy żołądek daje mi spać :-) Tylko żeby po tym nocnym słodkim posiłku dzidziuś dał Ci pospać :tak:;-)

Ha a ja po cichu mam nadzieje, próbując ponownie zasnąć , że chociaz z tej okazji wyciszenia i doładowania kalorii coś tam da znać :-D
Pierwszy dzien zapiłam wodą, drugi też ale po dzisiejszym stwierdzam, że to już zaczyna być coś na rzeczy i małe zaczyna się dopominać :rofl2:

widze, ze o jedzonku mowa... ja jestem prawie caly czas glodna... i jak rano sie budze to tez masakra ...
ja dzis kuchnie wysprzatalam z gory do dolu i pranie zrobione... teraz czas pogapic sie w tv w ktorym pewnie nic nie ma....

zycze zdrowia chorutkim marcowka ;-)

przyłączam się do głodomorów - nic tylko bym jadła! a najgorsze, że jak wcześniej słodkie za mna nie chodziło, tak od 2 dni mogłabym non stop jeśc czekoladę z całymi orzechami :sorry:

u mnie dziś pracowity dzień, a do tego nerwowo - nie dość, że M zabierał się za łazienkę jak pies za jeża, to jeszcze Dobrusia tak mi dziś dała do wiwatu, że nie wiem jak się nazywam:confused2: ale sytuacja juz opanowana - glizda śpi, M fugi kładzie, a ja popijam meliskę przed BB ;-)

ciekawe jak tam Tunia - świeżo upieczona mężatka ;-)

jezeli juz mowa o jedzeniu to mi najbardziej podchodza owoce bo niby mam ochote na cos konkretnego,ale zaraz mi jest niedobrze.tak wiec obzeram sie owocami i pije wode lub soki,choc juz azaczyna mnie meczyc zgaga:tak:

Ja też mam chyba zgagę:szok:. Pierwszy raz w życiu. Ale na razie staram się nie zwracać na nią uwagi. A co do jedzenia to właściwie jem jak przed ciążą. Nie mam specjalnych zachcianek. Jak żarłam zawsze czekoladę czy oliwki, tak i teraz to w siebie wrzucam. I tylko piwa brak:crazy:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry