• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam niedzielnie ;]

u nas slonko swieci maz byl o 8 rano z spem i bylo 2 stopnie na plusie!!!! szok!

wstalam rano nawet nic mnienie boli wiec moge poprasowac nowa zaslone wczoraj mylam łazienke bo kupilam dywanik hyht - jak widzialam jak maz czysty dywanik na brudna podloge chce polozyc to knie szlag wziął!

ide cos zszamac na snaidnaie poprasowac potem obiad zrobic (kure z brokulami i sosem czosnkowym) i zbieramy sie na urodizny do tescia ;/

Dzień dobry:-)

W Irlandii słoneczko, niebo błękitne, aż się chciało wstać:-) Szkoda ze zaraz idę na 3 godziny do pracy, potem 5 godzin przerwy i na 18-21 znowu na 3 godziny do roboty....A moj mężulek ma wolne.....

Dobra idę bo dzidzia domaga się śniadania już :-)
Miłej niedzieli

Dzien dobry wszystkim:-)
Teraz mam chwilke zeby wstawic Wam pare zdjec pozniej jeszcze cos dorzuce:-)
A wrazenia z ślubu to takie że nawet nie wiem kiedy a juz mialam obraczke na palcu:-D:-D:-DStrasznie szybko i w czasie przysiegi urosla mi gula w gardle:-)wszyscy zaczeli sie smiac wiec ślub był na wesoło:-)Do płaczu doprowadził mnie moj własny tato skladajac mi zyczenia, przytulal mnie chyba z 5 minut no wkoncu coreczka tatusia:-D:-D:-Dale pięknie bylo i jestem przeszczesliwa:-)dzidzia chyba tez bo wczoraj dała taki popis wierzgała az milo:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 399039

Zobacz załącznik 399040

Zobacz załącznik 399041

Zobacz załącznik 399042

Kasiurek u nas dziś było -1

Borys nadal z gorączką, rano jeszcze jako tako się trzymał ale teraz padł ... Jak myślicie kiedy powinnam iść z nim do lekarza ??
Dziś rano miał 39 ...

Tunia śliczna z Was para młoda ... tort wygląda apetycznie :-)
Ja chcę jeszcze zdjęcie twojej sukienki , bo nic nie widać na tych zdjęciach :-D

reklama
tunia żonko GRATULEJSZYN i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycze!!!
tez czekam na fotki w calej okazalosci, ale slicznie taka usmiechnieta bylas!!

Mini- ja bym poszla jutro do lekarza, nie ma na co czekac przy takiej temperaturze, moja nigdy chyba jeszcze nie miala takiej, no moze raz przy zebach,ale to serio raz bylo! a jak bylam z nia w szpitalu drugi raz, to lezaly z nami dzieci, ktore przy zapaleniu pluc mialy jeden objaw tylko- temperature, niektore nawet nie mialy kaszlu.

ja wczoraj przez ta dzieciarnie za wiele nie zrobilam w domu i tak mnie wkurza jak mam nie posprzatane na niedziele, jezuuu jak ja bym chciala normalnie funkcjonowac w tej ciazy wrrrr
w ogole zauwazylam cos....jakos strasznie mnie moje dziecko denerwuje jak jest z ta moja siostrzenica, nie wiem czy tamta ma taki kijowy wplyw na nia czy o co caman, ale ciagle chodze i krzycze po mojej malej i nerwowa jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co to bedzie jak bede miala na stale dwojke w domu:baffled: mam stresa, ze bede wstretna matka:-(

ale dobra nie smece, spadam i milego dnia poki co zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry