Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sie napisalam napislam i sie wszystko skasowalo bo glupi komp sie zawiesil
) i do tego jedna tabletke magnezu b6 bo w tych witaminach itak dzienne zapotrzebowanie zapelnia tamta zawartosc w kilku procentach..
ale to na szczescie tylko dwa razy bylo i od kilku dni spokoj ;-)no i tak jak myślałam,nie mam ja szczęścia do tej sędziny,podniosła TYLKO po 50 zł na dziecko,rewelacja taka ze jakby wcale nie było,wkurza mnie to bo znowu mu się upiekło i nadal ma wszystko gdzieś,a dzieci cierpią
nie wiem jak to jest inni dostaja więcej ja zawsze ta najmniejszą kwotę:-(
miska a czemu ty sie niestarasz o to zeby on finansowal wyprawke do skzoly + ubior i tak samo na zime nalezy ci sie to zbieraj wsyztskie paragony ile wydajesz na dzieci ile one kosztuja moze sedzina niema dzieci i niewie ile to kosztuje sorki ze sie tak wymadrzam ale troszke sie orietuje bo siostra to przechodizla a droga bedzie zaniedlugo bo sie z mezem rozstaje
atomowka ja zauwazylam ze mam brodawki pokryte taka mazia wsesie ona jest wyschnieta wiec pewni mi sie saczy cos ale to zazwyczaj jak sie zdenerwoje albo jak cos podniose niemam tak ze caly czas dlamnie tez jest to szokiem no ale chyba jest to czym snormalnymivi jak cos bedziesz wiedziec o siasiurce to daj znac i pozdrow ja od nas
![]()

Ja biorę tak jak piszę na opakowaniu ... Są różne rodzaje magnezu i różne dawkiKobietki pytanie z innej beczki - czy bierzecie magnez b6??? jeśli tak to ile sztuk dziennie?? mi gin zalecił 1-3 sztuk a położna z kolei mówiła, że maksimum jednąwięc zgłupiałam :-)