reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nie ja wychodzic z domu niebede bo po 1 brzuszke znowu sie stawia :-( wiec leze a po zatym jestem przeziebiona ejst tylko 3 stopnie zimno jak holera i niewychodze bede lezec w luzeczku i niewyjde z pokoju :) _linka super ze maluszek zaczol kopac :) umnie delikatne ruchy jak narazie ale rano to byly salwy :) chyba sie musiala obrocic ;) i przyokazji przyweitac z mamusia :) a pozatym to dzidizol od rana kopie po pecherzu wiec nie za fajnie jest :(

reklama
Ja znowu zasnęłam po 4.. :confused2: Wiec cudowne zmeczenie pierwszego trymestru ( z hakiem) poszło w nie pamięć i wrociła bezsennosc- i to jaka!
A do kichy z czyms takim..

No ale za to pogoda fest piekna!! Chyba wkoncu jakis spacerek :tak:

wy macie pogode a umnie zimno mgla jak niewiem pochmurno i wogole wstaje a tu wsyztsko zaszronione pieknie wygldalo ale nieprzepadam za tym w tamtym roku sie zachwycalam taka pogoda a teraz to raczej bym wolala cieplutko

witam dziewczyny :tak:

ja jakas depresje chyba przechodze... taki mam nastroj ze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
noc tez kiepska za mna bo obudzilam sie na nocna wizyte w kibelku i zasnac nie moglam przez nastaepne 2h...

pogoda u nas nie najgorsza ale zimno...

bozienka- nieprzejmuj sie stara raszpla :baffled: pamietam matke mojego ex... co to za masakra byla.... nienawidzilam jak przyjezdzala, a on zawsze byl po jej stronie.... wspolczuje szczerze ....

hej kobietki
u nas pogoda słoneczna ale oczywiście zimno
zaraz wygonię męża żeby skończył malować ogrodzenie (maluje ci najmniej od początku września) jak mu wspomniałam to już zareagował: Co?! na mrozie?!?
chyba go pogryzę
obiadek mi się gotuje
a co do rozstępów to stwierdziłam, ze będę się smarować ze 4 razy dziennie tym babydream żeby go skończyć i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie; moja mama po 4 dzieci też ma rozstępy chociaż oczywiście teraz już białe
może mam to genetycznie

Lina
spokojnie, odpocznij i na pewno Dziecko zacznie Ci skakać...

Ja tym babydream to smaruje brzuch i piersi, a gdzie Ty masz te rozstepy?
Wlasnie wrocilismy od moich rodzicow no i oczywiscie moja mama uwielbia mojego meza i skacze kolo niego jak kolo jajka, a moze kawke a moze zupke a moze cos tam jeszcze juz jej mialam powiedziec a moze w dupke go pocaluj jeszcze no nie wytrzymam!

tunia dobre, dobre i podobno to zięciowie się z teściowymi nie dogadują... moja też skacze koło męża ale i jego mama koło mnie... szczerze mówiąc mam w tedy ochotę ją pogryźć
ja mam rozstępy na samym dole brzucha, w sumie to tak mi się zaczynają koło linii majtek :crazy:

reklama
A ja chyba wkoncu wiem o co Wam chodzi z tym kopaniem po pęcherzu.. No chyba, ze sie myle- ale pecherz pusty, idziemy lasem i nagle takie kłucia go miejscowe - takie kłujaco- bolące :> Kilka krótkich albo czasem na dłuzej jakby cos "napierało" ( porownywalne do wielogodzinnego pelnego pecherza ) ale po chwili znowu ok :szok: W domu oczywiscie nie wiele wycisnelam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry