Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tunia dobre, dobre i podobno to zięciowie się z teściowymi nie dogadują... moja też skacze koło męża ale i jego mama koło mnie... szczerze mówiąc mam w tedy ochotę ją pogryźć
ja mam rozstępy na samym dole brzucha, w sumie to tak mi się zaczynają koło linii majtek![]()
Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)Oczywiscie wiadomo kazdy ma swoje, ale ja nie wdaje sie z nia w zadne dysksuje czy cos co moglo by zaklocic sielanke, po co znowu polece na pol roku i po co ;-)
, a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi
i to mnie dobija widzę Angel, że przyjęłyśmy podobną taktykę w stosunku do teściowych co nam generalnie daje spokój i przynajmniej wrażenie sielanki :-);-)tyle, że ja mama teściową na miejscu i wystarczy mi jak się z nią spotkam raz na tydzień - w niedzielny wieczorek
za tą mąż teraz widuje się z nią codziennie, bo mama pomaga mu w sklepie po pracy i od razu widać jej wpływ na niego, a raczej jej zachowanie w stosunku do niego - jakby był małym chłopcem, synuniem mamusi
i to mnie dobija
ale na szczęście to tylko do końca miesiąca

właśnie zauważyłam już kilka razy, że podobne mamy podejście do wielu spraw :-) nie pamiętam już dokładnie co to było ale już kilka razy o tym pomyślałamA bo jak czytam to my to takie podobne jestesmy![]()
hahaha ale dobreJa tym babydream to smaruje brzuch i piersi, a gdzie Ty masz te rozstepy?
Wlasnie wrocilismy od moich rodzicow no i oczywiscie moja mama uwielbia mojego meza i skacze kolo niego jak kolo jajka, a moze kawke a moze zupke a moze cos tam jeszcze juz jej mialam powiedziec a moze w dupke go pocaluj jeszcze no nie wytrzymam!

właśnie zauważyłam już kilka razy, że podobne mamy podejście do wielu spraw :-) nie pamiętam już dokładnie co to było ale już kilka razy o tym pomyślałam