• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejka, dzieki raz jeszcze za miłe slowa sama jestem zachwycona tymi fotkami, beda wspaniala pamiatka szczegolnie . ze oczatek nowego tygodnia sie zgral ;-)

Ola nie martw sie tak ! Spójrz na podpis w twoim suwaczku! Myśle, ze to jakas infekcja - oczywiscie jak nnajszybcie do lekarza,ale napewno z dzidzia jest wszystko w najlepszym porządku!!

Noc usłana potwornie ciezkimi snami .. nie da sie tego opisac..

Co do kremów to ja mam Perfecta mama, bardzo sobie chwale i jeszcze troche jest a smaruje sie od przylotu prawie codziennie na noc ;-)
Prypomnijcie prosze z allegro tem krem tlusciejszy najbardziej polecany poza mustelą?

co do kłucia w boku brzucha tez mam, i tez mi sie wydaje, ze małe musi sie jakos ukladac i przyciskac nerw bo odrazu mija :tak:

ah aina83 witaj wśród nas! :-) No i wkoncu ktos pozniej ma termin jak ja hihi ;-)

reklama
Dzień dobry po weekendzie.
Udany , udany. W sobote uszczęśliwiona babcia na swoje urodziny, podroż przebiegla bez przystanku na siusiu wiec ok;p, w niedziele na "służbie" był u nas mój 2,5 letni chrześniak więc tez mieliśmy wesoło :)
Tylko, że zjadł mi mój "styropian" ;p
Czujemy się nawet, nawet... strasznie marznę i ból głowy nachodzi często no ale znosimy, znosimy:)
Wczoraj z Lubym graliśmy wieczorem w Wormsy :-D

Nadrobiłam jakimś cudem wasze "wypociny" - masakra. uf!
... co z tego jak połowy już nie pamiętam :)

no ale mnie też męczą bóle głowy coś często - cóż:)
Bozienka - ja widze, że masz z tym swoim Panem ładne przeboje - też takie miałam... lat kilka:P - zawsze byłam za dobra, wszystko z przymrozeniem oka, nie umialam sie gniewac długo i jak sie przyzwyczail to tak zostalo, ale, ale! jak sie stawiac zaczelam to pan grzeczniejszy o wiele:)

Angel - doczytałam, że urwis znalazł Twój pęcherz :) - no pieknie. U nas to ulubione miejsce na zabawę chyba obecnie;-)

co do rozstępów to mam swoje stare na piersiach udach i tyłku, ale są blade i juz sie z nimi oswoiłam - szybko tyje, szybko chudne - nie umiem kontrolowac zbytnio wagi :P - są efekty.
Ciążowe narazie mi nie wyskoczyły, ale jestem swiadoma, ze moga się pojawić, bo mam tendencje do tego nawet jakbym się smarowała wszystkim co godzinę:) - zawsze często nawilżałam skórę i i tak się pojawiały.
teraz uzywam oliwki na rozstepy BabyDream, zwykłej bambino a do nóżek i piersi mam kremy z perfecta mama - nie licze na to, ze nie będę miała rozstępów, ale przynajmniej będe nawilżona no i te zapachy mnie nie drażnią.
mam nadzieję, że będę miała siłę po porodzie na to by systematycznie nawilżac ciało tak jak teraz - bo jak się chudnie to przeciez tez się rozstepy pojawiaja.
Jak się pojawią - to się pojawią (dzidziusiowe pamiątki moje:) ) , a jak się nie pojawią to moze jeszcze pokaze się w ładnym bikini - tratata, jasne:D

no i za Olę kciuka trzymam oczywiście!

- za dużo żeście nabazgroliły w ten week;)

Ostatnia edycja:
Mata - dzięki - widzę, że właśnie ten inhalator można używać w dowolnej pozycji!
Mini - jasne, jak zakupię i przetestuję kilka razy to będę mogła wyrazić opinię, ale z tego co czytam i słyszę od znajomych, to właściciele inhalatorów są zadowoleni z ich efektów. Jak infekcja schodzi na uszy to nieciekawie - u Emilki od jakiś trzech tygodni siedzi w zatokach, nosie i gardle.

Mata jak remont ?? Zdjęcia będą ??

Remont pretenduje do rekordu Guinnessa na najdłużej remontowane 3 m 2 :crazy: na razie taki mamy bajzel, że nie ma sensu fotek robić, chyba, że chcecie zobaczyc z czym na codzień przychodzi mi się męczyć :confused2: Teraz praktycznie czekamy, az szwagier zamontuje zdejmowalna obudowe na rury - obiecał zrobic, a od dwóch tygodni nawet nie zajrzał do nas :baffled:

widzę, że sporo maluchów z pęcherza urządza sobie trampolinkę :rofl2:

Doris nie do końca mozna używac w każdej pozycji, bo nie w każdej będzie dobrze płyn rozpylany, ale sie przynajmniej nie wylewa ;-) a inhalator kupiłam jak Dobrusia miała z pół roku i dawałysmy się na półleżąco inhalować :tak:

Dziewczyny, przepis na murzynek wrzucam w odpowiedniej zakładce, mój mąż wcina aż się uszy trzęsą, no i ja też:zawstydzona/y:

Olavip, bądź dobrej myśli, pewnie to jesienne przesilenie i coś się do ciebie przyczepiło, pozytywne nastawienie do podstawa

Lina, a domowe metody stosujesz: czosnek/cytryna/imbir etc, możesz też wapno musujące i rutinoskorbin oraz jakąś sól morską do nosa w sprayu, choć mawiają że katar to tydzień alo 7dni

Doris, to w czwartek się jeszcze zmailujemy aby dokładnie ustalić gdzie w Wola na herbatkę w piątek, może kafejka na piętrze obok almidecor?

Angel, wyglądasz cudnie, ach jak ja ci tyych spacerów nad morzem zazdroszczę:blink:, a mia zakazali ruszać się poza Wwę więc do rodziców do Sopotu na pewno nie pojadę, a bym sobie pospacerowała i na dorsza poszła takiego świeżego mmmmmm pycha
Aina83, witaj serdecznie:-):-)
ja też na L4 (niestety masywany krwotok w 13tc i krwiak zmusił mnie do leżenia), i myślałam, że to jakaś maskra i za karę, ja kobieta pracująca po 10-12 godzin, a teraz doceniam proste rzeczy: mam czas na poczytanie gazet, książek, pouczenie się hiszpańskiego, porobienie cudeniek z flilcu na choinkę, ugotowanie czegoś pycha dla mnie/małego i męża, poszukiwania rzeczy do wyposażenia naszego nowego domku etc.... i nie żałuję, że moja 'kochana' korporacja zabrała telefon/komputer/samochód mam teraz czas dla siebie i czas na babyboomforum :-)

Aina witaj:-)
Właśnie zjadłam cale opakowanie rurek kakaowych, tak sie cieszylam ze co kazda wizyte przybieram tylko kilogram a teraz chyba tak wesolo nie bedzie:-)tak jak na poczatku nie moglam jesc tak teraz jem i jem:szok:

Tunia - narobiłaś mi ochoty na rurki z biedronki ;> a nie chce mi się iść specjalnie... Tylko, że najgorsze jest to, ze jak mnie najdzie na cos ochota to MUSZĘ to zjeść, bo wariuje:P

oby minęło, oby minęło, oby minęło!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry