• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Moj kochany mezczyzna robi mi frytki i nawet serduszka wycina z frytek:-)taki kochany jest:-)wstawila bym zdjecie ale gdzies mi wcielo!
Poślizg jest fantastyczny jak widac jestem tutaj z Wami i jestem w 19 tygodniu ciazy wlasnie po zelu do masazu:-D:-D:-D

reklama
hahaha moj jest tez taki romantyczny ze poprostuuuu kwiatka raz od niego dostalam przez 8 lat niewspomne juz o jakiejs kolacji zaprasza mnie na nia od samego poczatku ale niewpowiem kochany jest czasami niejest fajnie ale co tam niema zwiazku idealnego kocham go takiego jaki jest a troszke cialka do kochania ma :) co prawda jest uparty jak OSIOL a nawet gorzej

witam ;]

Pamietacie mnie jeszcze ????

Wrocilam ze pitala !!! mam dosc jedzenie nedzne snaidanie i kolacje chleb z maslem na obiad yhhh rozgotowane cos ;/ ale na szczescie rodzinka sie spisala i prynosila specjaly kuchni ;]

Lezakowalam,leżakowalam i nic nie wylezakowalam!!!! bo bol jest ale duzo mniejszy, nie wiedza czy spojenie faktycznie sie rozchodzi a moze macica cos gdzies ucieska i tak boli, a moze dzidzia na jakims nerwie siedzi i tyle . Odpoczelam troche fizycznie ale nie psychocznie bo sie nadal boje ze cos nie tak ;/

No wiec tyle co u mnie, darujcie ale nie nadrobie was kochane !!!!! psobuje cos podczytac pare stron do tylu !!!

Moj kochany mezczyzna robi mi frytki i nawet serduszka wycina z frytek:-)taki kochany jest:-)wstawila bym zdjecie ale gdzies mi wcielo!
Poślizg jest fantastyczny jak widac jestem tutaj z Wami i jestem w 19 tygodniu ciazy wlasnie po zelu do masazu:-D:-D:-D

hehehe... u mnie obyło się bez żelu :P
Jak ja poproszę o kolacje czy cuś...to mi zroooobi, ale żeby tak romantiko wycinac jakies serduszka itp? o nie nie...od tego to ja jestem... lubię, lubię... Fajnie byłoby czasami dostać takie serduszka no , ale... najwazniejsze, ze dał im swoje:P

hahaha moj jest tez taki romantyczny ze poprostuuuu kwiatka raz od niego dostalam przez 8 lat niewspomne juz o jakiejs kolacji zaprasza mnie na nia od samego poczatku ale niewpowiem kochany jest czasami niejest fajnie ale co tam niema zwiazku idealnego kocham go takiego jaki jest a troszke cialka do kochania ma :) co prawda jest uparty jak OSIOL a nawet gorzej

ahahha. no ja na kolacje to tez zaproszona byłam...kiedys;p tylko jakos nie dotarlismy. hehehe. kwiatka dostane na urodziny, walentynki itp:P
Czorcicha mamy widze podobne. hehe.
Najwazniejsze, ze mnie szanuje i kocha... kwiatki sama sobie pozrywam na łące:P...

reklama
oj dziewczyny trudno Was nadrobić :-( i jak Was tak czytam to z jednej strony zazdroszczę Wam siedzenia w domu ale z drugiej to co ja bym robiła siedząc sama w domku... a tak cały dzień w pracy... ale nie ma co narzekać...

wy tu o zachciankach pół dnia a ja nawet apetytu nie mam :-(

Ewstra rozumiem Cię, też kiedyś miałam takich sąsiadów... kłócili się na zmianę z sex-em... no ale na szczęście wyprowadzili się...

Miłego wieczoru :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry