Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kwiatki to i ja dostaje na urodziny albo na walentynki, ale czesto jakos cos robi do jedzenia to zawsze mi okaze jak mnie kocha![]()
- z całym szacunkiem dla Mego UkochanegoMozna masowac masowac rece popuchna palce zsinieja i co wtedy![]()
dziewczyny chyba dopadly mnie zatokibili na srodku czola i jak dotykam to pod okiem
co jakis czas zaboli tak ze szok popoludniu niemoglam nanic patrzec tak bolalo
i jeszcze do tego maz chory po 2 polopirynach temperatura zamiast spadac to rosnie zimne oklady mu robie ale chyba podjade znim do szpitala tylko ten uparciuch pewnie sie bedzie bronil rekami nogami
:-(
Ja ostatnio w Pepco upolaowałam piękne milutkie bodziaki po 5 złwitam wieczorkiem
pobrykałam sobie dziś poza domem, pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie, poplotkowałam z koleżankami, potem jeszcze pojechałam do innej koleżanki, odstawiłam samochód, poszłam do Pepco (śliczne są tam ubranka dla dzieciaczków) i tak od 12 do 17 poza domem... potem wzięłam leki i oczywiście musiałam poleżakować, bo samopoczucie mi się po nich pogorszyłoa
dopiero zjadłam obiad ufff
Ahahah a mój mi frytki szykuje - czyt obiera ziemniaczki i kroibo ja najbardziej takie domowe lubie :-):-):-):-) a później jak chce piwko niech wypije a co tam ;-);-)
Manta boli mnie brzuch ze smiechu
My to dzisiaj jakies glupawki dostalysmy:-)