Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
joga dla kobiet w ciazy:-)
MaMicurina chodzisz na specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży czy niektórych ćwiczeń nie wykonujesz ??
Ciocia mojego M zapisała się i mnie zachęca , zresztą mąż też mnie wygania ( chyba liczy na endorfiny) ale to są zajęcia dla wszystkich
![]()
Ja to bym chciała zaraz po porodzie jechać do domu . Godzinka na odpoczynek i sprawdzenie czy wszystko ok a potem do taksóweczki i do domu![]()
Hej Dziewczynki, witam porannie, ja po nieprzespanej nocy, strasznie mnie bolały nogi od kolan w dół, łyski i kostki, masakra! Nie mam pojęcia co to , ale mam nadzieję, ze się nie powtórzy.
Dzisiaj kończymy 22 tydzieńale fajnie!

ja dziś wyjatkowo spałam ale to przez to, że mnie wczoraj cały dzień nerwy TRZĘSŁY!!!! Myślałam, że mojego M zabijeta ciąża może skończyć się dla niego źle
![]()

Dzień doberek
Nawiązując do prób gwałtu - otóż chyba zgwałcić faceta nie można. Ja pod prysznic, a mój m... dezercja do łóżka. Oczywiście po 15 minutach jak przyszłam, to spał już jak zabity. Sugestia Angel by w nocy budzić w przypadku tego egzemplarza niesie poważne ryzyko uszczerbku na zdrowiu, bo wystarczy go delikatnie dotknąć (tak samo z buziakiem rano, jak jeszcze śpi), a reaguje, jakby co najmniej wybuchła trzecia wojna światowa, więc wolałam odpuścić.

)
)

)
- podsumowanie nastroju.
dzień dobry - oby się okazał...
tak czytam te wasze pogaduchy o seksie i się zastanawiam czy ja jakas chora jestem ;o mi się kompletnie odechciało takich zblizen - co jest dosc dziwne z moim temperamentem... hmm , cóż.