Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja dzis - mam gosci urodiznowych i dzis powiem oc iazy trzymamc kciuki hihi ja lece sie gotowac w kuchni 35 stopni juz mam a na dworze 28 ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzis - mam gosci urodiznowych i dzis powiem oc iazy trzymamc kciuki hihi ja lece sie gotowac w kuchni 35 stopni juz mam a na dworze 28 ;/

Atomówka - może, to , że lekarz nie pyta jak się czujesz jeszcze da się przeżyć, ale zignorowanie karty ze szpitala rzeczywiście jest powodem do niepokoju.
Ja chciałabym mieć druga dziewczynkę, choć wiadomo, że jak będzie synek, to kochać będę tak samo. Moja córcia w ogóle nie dopuszcza do wiadomości, że może być braciszek. Ona chce siostrzyczkę i już.

Pinula- alez Ty bojowo nastawiona dzisiaj, strach sie bac ;-) jak Ty to robisz? ja nadal nie mam na nic sily, a mojemu szanownemu malzonowi to tez by sie przydalo; porzadne postawienie do pionu;-)
dziewczyna ja juz to pisalam, ale nikt nie odpisal mi na to pytanie; powiedzcie mi czy my juz nie mamy tej grupy zamknietej czy ja jej nie widze czy mnie z niej "wywalono"????
Kiepsko sie czuje to i humor mam wisielczy. a jeżeli chodzi o zapał do pracy, to jak to mówi mój maż "lubi porządek to sobie posprząta" więc sprzątam. A szarlotke zrobie bo mam urodziny w przyszłym tygodniu i czasem ktos może przyjsc, jakaś koleżanka na kawe więc pasuje coś miec. A rosół sobie tatulek wymyślił. Ale narazie niech lepiej do mnie bez kija nie podchodzi bo zagryze. Męża uprzedziłam że wrzeszcze więc chodzi jak maszynka odkąd wrócił z pracy. Już był na zakupach opróżnił zmywarke załadował nowe pranie, tak samo puścił żmywanie u rodziców na dole w kuchni naprawił zawias w drzwiach balkonowych. hehe grunt to dobra motywacja
Ajako jest nasza grupa zamknięta i masz do niej dostęp. Jak otwierasz forum to masz taki różowy pasek na górze. Tak z 5 cm od początku strony. A nad tym paskiem masz zakładki FORUM, GRUPY BLOGI GALERIE. Forum jest zaznaczone za różowo bo na forum sie znajdujesz ale kliknij na GRUPY to wejdziesz do grupy. Dalej już trafic powinnas![]()
I juz duszno i ciepło i nei wiem co z sobą zrobić..