Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale to przez brak kasy więc mu wybaczam i za kwiatki grzecznie buziaka daje ;-);-) dobrze, że przed ślubem troszkę złota i perfum od niego podostawałam świątecznie 

to teraz mogę kilka lat popuścić ;-)
i kilogram na wadze doszedł 
już nie mam siły się denerwować - wolę się z tego śmiać :-)
ale glowa dawala mi tak do vivatu, dzis juz nieco lepiej, musze sie zebrac i sklepu isc, tyle ze u nas pada i pada trochę :-)...BIERZ KASĘ I LECA i tekst miesiaca moje mezczyzny:"wez pieniadze i idz do h&m kup sobie ten komin co mowilas i rekawiczki to bedzie prezent ode mnie na urodziny"przeciez zabil mnie tym tesktem!!!Nie bylo by lepiej jak by powiedzial chodz pojdziemy razem kupie ci to co chcialas i to bedzie prezent na urodziny.Czepiam sie?????

Maruusia to tam w chacie wielkie świeto bedzie, jak zjedziesz, 4 lata to kupa czasu, pewnie wszyscy stesknieni, no i pewnie lepeij cos poszukac na spokojnie, a rodzice dom maja? bedziecie np "pomieszkiewac" na gorze? czy pokoik jest dla Was? jak za osobiste pytania to nie odpisuj.. tak sie tylko pytam, my po przyjedze przez rok mieszkalismy w bloku.