Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mata[/B] na zgagę oczywiście nic nie pomaga ale samą zgagę da się przeżyć, gorzej jak dochodzi odbijanie się i mdłości,

. Tylko że ja bym nie chciała czekać AŻ antybiotyk będzie potrzebny, tylko szybciej czymś łagodniejszym się ratować. "Ale nie ma leków bezpiecznych w ciąży, bo nikt nie robi w tym kierunku badań - bo na kim? Na ciężarnych?" A ja się pytam: co z lekami, które są DLA ciężarnych, bo przecież są już takie na rynku. Ile mam czekać - aż w szpitalu wyląduję!?

Ale oswiadcza wszem i wobec , ze nadchodza zmiany i juz daje do myslenia przykladowo pytajac mnie dwa dni temu czy na gwiazdke chce cos praktycznego czy rozrywkowego
Nie no widac, ze sie przejal bo w zeszlym roku dostal odemnie nowego xboxa z grami i ubezpieczeniem ( nie pamietam ale od wrzesnia/pazdziernika chowalam na koncie koncowki wyplat by kupic ;-) ) a ja przed siwetami podobnie jak tunia wybralam sobie sage zmierzch na zakupach w tesco
No ale faktycznie jak sie okazalo co dostal i z jaka konspiracja to widac zaczal inaczej podchodzic do tematu ;-) Zobaczymy co tez ten mój luby wymysli w tym roku..

dzwoni przed chwilą i podaje mi godziny pracy na przyszły tydzien. A ja do niego mówię, że nie wiem czy będe pracować bo może pojde na zwolnienie, bo nadal chora jestem. A on: Chora jestes? jeszcze? No k..a od soboty kaszle, smarcze , na te herbaty cytryna i miodem nie moge patrzeć. A on z takim hasłem. Oszaleje z nim. Aż się rozryczałam.