reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina świetny masz pomysł z tym dniem dla siebie poniekąd, chyba też będę musiała coś takiego wykombinować - może po weekendzie kiedy będę w pełni zdrowa... Baw się dobrze.

Ja też dzisiaj jeszcze leniwie, ale teraz już nie ma zmiłuj się i biorę się za tę stertę gratów - pokażę mojemu M, że potrafię - a co! niech se nie myśli!

reklama
Moj ostatnio jak przyszedl z pracy to mowi do mnie"witam ksiezniczke i jej brudki":-Dno dowcipny no nie:-):-):-):-)

Ale dowcipny ten twój mężulek:-)
Sprzątanie u nas jest na razie na głowie mojego męza:-)
Ja póki co non stop leżę. i juz mam dosyć . W tv nic nie leci, w internecie troche posiedze ale ile można..... hahah a dopiero to mój drugi dzień zwolnienia, a ja juz narzekam

ooo Lina- jakie super nastroj widze u Ciebie :-) bardzo sie ciesze! prosze nie smucic, a po zakupach bedzie na pewno jeszcze lepiej:-)ja melduje, ze zyje, od rana siedze na allegro jak durna, zaraz po dziecie musze isc, a chalpa jeszcze nawet nie ogarnelam, oj durna matka!wiec luknelam tylko na "zdrowotny", fajowskie wiesci poczytalam, moge spadac, moze wieczorem sie uda nadrobic.milego laski!aha ps. a jak mam na suwaczku 23 i 1 dzien to ktory mam teraz tydzien? wie ktos, bo ja durna? :zawstydzona/y:
24t c

Ja na parówki mam jakiś szał juz od dłuzszego czasu:-)Na sniadanie leca parówki a pozniej jeszcze w ciagu dnia mogla bym jesc caly czas i teraz własnie pojde po parowki Manta narobilas mi smaka:-)

Cześć dziewczyny siedzę w domku i jakaś zmęczona jestem ze masakra najchętniej bym tylko spała.Zaczynam czytać na forum i już mi się oczy kleją.Obiadki dla mnie mamy zamówić od poniedziałku mój je w pracy ,małą zapisałam na obiady w szkole, Kacper w przedszkolu (mam nadzieje ze nie zapomnę jak się gotuje )Wiec problem z staniem przy garach rozwiązany.Do szkoły będę chodzić tylko na zajęcia na których sprawdzają obecność .A dzisiaj mam tylko zajęcia z ekonometrii wiec 1,5 godzinki do domku.We wtorek mam usg i badanie mam nadzieje ze się nic nie pogorszy ..Zmykam się szykować do szkoły miłego dnia i powodzenia na Usg bo jak dobrze wyczytałam to dzisiaj niektórym wypada :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry