V
villandra8
Gość
Perelandra owoce zamrożone jeszcze miałam - tak akurat porcyjka na sosik 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mojego wczoraj próbowałam namówić, żeby rękę przyłożył - że może poczuje Dzidzię - i usłyszałam tylko że jak niedawno przestałam być dla niego obiektem seksualnym, to teraz staję się obiektem niedotykalnymTe nasze dzieci robia sobie hustawki z naszych pecherzy:-)
Ja jestem normalnie przeszczesliwa bo od dwoch dni widze kopniaczki na brzuszku moj wczoraj jak zobaczyl to byl w szoku:-)
to się dowiedziałam, se chłopa wzięłam
, ale łaski BZZy; Zapytałam tylko kiedy przestane być jakimkolwiek obiektem w ogóle w sensie obiektem niezauważalnym - powiedział że to akurat wykluczone, bo za duża tu i tam jestem
. Szkoda gadać...Jak ostatnio ubiłam pół litra śmietany (do podziału z małżem) to mi chwilowo ochota przeszłaojj tak z bita smietanaalbo kawe mrozona z duza iloscia bitej smietany i polewa czekoladowa no doslownie pychotkaaa aaaaa umnie nigdzie niemozna kawy mrozonej wypic dobrej musze jechac do mojego rodzinnego miasta tam jest najlepsz a
![]()
mini a w tarnowie jest gdzies jakas kawiarenka z mrozona kawusia ??