reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Angel moj tez mial pekniety dowod i sklejony tasma przezroczysta hehe i zanim go wymienil wylatywal i przylatywal na tym dowodzie 2 krotnie :) nie powinni robic problemu.Angel hmm tylko mi tu uwazaj jak malonek wroci zebys przypadkiem z wrazenia niechciala na porodowke pojechac ;) i w nocy tez grzecznie bez szalenstw ;)

MARCOWE DZIECIACZKI BEDA MEGA GRZECZNE daly popalic co niekotrym mamusia w trakcie ciazy to po porodzie beda grzeczne :)
Ehh naszlo mnie na zupke ziemniaczana a ze mialam malo jarzynki wiec sobie dodalam troche ryzu i wiecie co 3 miski zjedzone :D Kornelci smakowalo bo po jedzonku kopie mamusie ze hej :)

No ja nie wiem czy ten moj malutki oszolomek bedzie grzeczny budzi sie gdzies tak o 10 wariuje pozniej cisza a w nocy mi spac nie daje wiec jak ma zamiar tak robic po urodzeniu ze mamusi bedzie dawac koncert zyczen w nocy to ja dziekuje:-D:-D:-D

tunia nietylko twoja tak wariuje w nocy moja zazwyczaj wstaje o 20-20:30 wariuje gdzies do 22 potem o 12 powariuje gdzies z godzinke potem zas o 3 wtedy to juz jestem zmuszona do wstania na siusiu i potem 6 rano i heja banana rozciagamy sie przeciagamy ;) a dzisiaj caly dzien kopniaczki sa i to z jednej strony :) ale ciesze sie bo wczoraj mala mnie kopala tak niziutko ze asz strach mnie oblecial ze moze jednak cos sie dizeje i mala sie wierci bo sie szykuje do porody ale dziisaj kopniaki nad pepkiem sie pojawily wiec jest dobrze :)

Te nasze dzieci robia sobie hustawki z naszych pecherzy:-)
Ja jestem normalnie przeszczesliwa bo od dwoch dni widze kopniaczki na brzuszku moj wczoraj jak zobaczyl to byl w szoku:-)

ojj tak z bita smietana :) albo kawe mrozona z duza iloscia bitej smietany i polewa czekoladowa no doslownie pychotkaaa aaaaa umnie nigdzie niemozna kawy mrozonej wypic dobrej musze jechac do mojego rodzinnego miasta tam jest najlepsz a:)
mini a w tarnowie jest gdzies jakas kawiarenka z mrozona kawusia ??

dziś jakiś sezon truskawkowy .. Moj Borys miał na podwieczorek w przedszkolu "perełki w owocowej kołderce" czyli kaszę jaglaną z musem truskawkowym :-D

Bozienka
u "kudla " jest bardzo dobra i chyba w pizzeri maranto . A co masz ochotę się umówić :rofl: ??

reklama
Te nasze dzieci robia sobie hustawki z naszych pecherzy:-)
Ja jestem normalnie przeszczesliwa bo od dwoch dni widze kopniaczki na brzuszku moj wczoraj jak zobaczyl to byl w szoku:-)
a mojego wczoraj próbowałam namówić, żeby rękę przyłożył - że może poczuje Dzidzię - i usłyszałam tylko że jak niedawno przestałam być dla niego obiektem seksualnym, to teraz staję się obiektem niedotykalnym :crazy: to się dowiedziałam, se chłopa wzięłam :no:, ale łaski BZZy; Zapytałam tylko kiedy przestane być jakimkolwiek obiektem w ogóle w sensie obiektem niezauważalnym - powiedział że to akurat wykluczone, bo za duża tu i tam jestem :crazy:. Szkoda gadać...

ojj tak z bita smietana :) albo kawe mrozona z duza iloscia bitej smietany i polewa czekoladowa no doslownie pychotkaaa aaaaa umnie nigdzie niemozna kawy mrozonej wypic dobrej musze jechac do mojego rodzinnego miasta tam jest najlepsz a:)
mini a w tarnowie jest gdzies jakas kawiarenka z mrozona kawusia ??
Jak ostatnio ubiłam pół litra śmietany (do podziału z małżem) to mi chwilowo ochota przeszła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry