• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

. Moj Borys miał na podwieczorek w przedszkolu "perełki w owocowej kołderce" ?

... oczami wyobrazni widziałam Boryska jak wcina ząbki... w polewie..

Zdecydowanie wybieram żurek zamiast czekolady.............
a u nas na obiadek zawijańce (naleśniki z farszem: pieczarki/kapucha/cebulka)

Ze smarkiem troche lisci pograbilismy przed domkiem. I zleciało...

Angel nie bedzie problemu... zobaczysz..

reklama
Vilandra smutne to co piszesz..
z reguły te nasze kształy podobaja sie naszym lubym..
wiekszy cyc wieksza pupa.. jest za co złapać...
no i to ze ich dzieciatko jest "tam w srodku" to ich "rozczula" "to dla nich magia"...
własnie dopiero wtedy gdy brzuszek sie pojawia/gdy zqczyna kopac zauwazaja "zmiany"

dziwny ten Twoj chłop jakiś...

vilandra ja to bym chyba go szczelila w leb za glupie gadanie moja na poczatku niepwoiem tez byl taki dziwny dziewczyny wiedza czemu ;) ale teraz sprobowal by powiedziec cos takiego,jak mala kopala ale niedosc mocno to tez niechcetnie klad mi reke bo sie wkurzal ze ja czuje ze kopie a on nie a ja sie smialam zniego ze ma skore slon ;) ale teraz glaszcze brzuszek dotyka i tak wie ze mala go niekopnie eheh ale zato dostaje kpniaki po pleckach wystarczy ze sie przytule a mala zaraz kopie a moze mu chce nakopac do .... :szok:

mini penwie ze bym sie umuwila :) zobaczymy tylkko co mi pani doktor powie w czwartek :) jak bedzie wsyztsko gitarka to siem wybierzemy na kawke mrozona :) i ciacho z czekolada truskawkami i standard bita smietana :) asz slinotoku dostalam :D

villandra ja bym chyba wyszła z siebie... brak mi słów po prostu..:-(
Bozienka u nas jest chyba jedna lodziarnia Dolce vita, w której można kawę mrożoną wypić... mniam :tak:
tunia nie mogę się doczekać widocznych kopniaczków, bo póki co jak się zastanawiam czy wszystko ok z dzidzią, o przysypia to mnie "uszczypnie" w pęcherz i już wiem że ok :-p

reklama
Ja to juz dzisiaj sie tak nachodzilam ze nogi mi w du...weszly:-D:-DAle i tak mam jechac ze swoim krolikiem a wlasciwie z 3 dzieckiem mojej mamy do weterynarza obciac pazurki wiec po drodze to zalatwie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry