reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
jestem po wizycie u okulisty,masakra jak mi wzrok się zepsuł,może i ciąża ma wpływ na tą wadę,mam astygmatyzm i oko lewe +4 a było 2 kiedyś,na razie szła mniejsze nie 4 tylko 2 bo nie dam rady takich nosić gorzej widze,może po porodzie się jeszcze zmieni więc wizyta za 6 miesięcy
już wzięłam sobie oprawki,Klaudii wymianę szkieł i dla Agi muszę nowe oprawki bo tamte nie da rady naprawić,więc następna kasa pójdzie

co do położnej to zawsze właśnie położna przychodziła po porodzie do domu do mnie i do dziecka,jak coś się działo zawsze mogłam do niej zadzwonić,teraz jest tak ,że od 21 tygodnia ciąży również położna obejmuje nas opieką oprócz gina,więc nie wiem jak jest w innych miastach ale powinno to obowiązywać wszędzie,albo ja do niej ide albo ona przychodzi do mnie zawsze dopasuje się do mnie i nie odmówi jak trzeba coś doradzić,mierzy ciśnienie słuchamy serduszka i taką opiekę właśnie jesteśmy objęte od 21 tygodnia ciąży,też o tym nie wiedziałam,koleżanka mi powiedziała
a na nasz położne naprawdę nie można narzekać bo są superowe i bardzo pomocne,jak coś z dzieckiem się działo i nie byłam pewna co robić to przyjeżdżała i mówiła co w takiej sytuacji zrobić,bo lekarzowi nie chciało się na wizytę domową przyjść

ale się rozpisałam

marnie się czuję,okropnie drapie mnie w gardle jestem niekontaktująca i ciężko dzisiaj z energią

Ajako czekamy na wieści z wizyty

pinula chwila odpoczynku na pewno nie zaszkodzi

Angel tulaj go tulaj :-D

tunia
pewnie za dużo miałaś hihihihi oj te rachunki to najgorsze

villandra super dzieła

Perelandra są takie u nas i sama mówiła,że właśnie od 21 tygodnia mają ciężarne pod opieką a później po porodzie
dzisiaj jedna dzwoniła do niej bo ma termin na dzisiaj a gin nie dała skierowania do szpitala i pojechała robic jej ktg

witam po pracy...zrobilam sobie puszyny obiadek i padlam.Dziewczyny dopadla mnie zgaga nie mialam tego nigdywczesniej jest to cos koszmarnego obudzilam sie w nocy bo tak mnie palilo, w ciagu dnia troszke mniej ale jednak.Przezylam samotna noc:)
Te pierniki sa takie ladne, az mam chec na takiego

Lina ja wcinam az mi sie uszy trzesa:-D

oj ja też wcinam - zresztą ja w occie to wszystko bym zjadła - zawsze tak miałam

A plan dzisiejszy wykonany :tak: całkiem ładnie udało mi się zmobilizować, żelazko w końcu trafiło do szafy po wykonaniu swojego zadania, reszta gotowych pierników zapakowana (z pomocą mamy), pozostałe pokryte czekoladą (na podstawki pod choinki i szopki), mikołaje śmieją się spod wąsa ;-)...
Za to jutro nic nie robię - jadę do miasta na usg, a przy okazji pewnie zahaczę o kilka sklepów, ot taki luźny dzień...

Teraz pędzę do małża - spróbuję sie trochę poprzytulać - trzeba korzystać z jego dobrego humoru :-D
Miłego wieczoru i spokojnej nocki :-)

Ja wykąpana, pije syrop z pigwy i cebuli :P Domowej roboty.
Jutro dzień wolny, zobaczymy co będzie dalej... Korzystając z wolnego narobie z mamą pierogów bo już tak dawno nie było... ;)

no ja sie tez witam ;]

bylam u lekarza w gruniu zas musze tam isc ale do endo w ciazy sie chadza raz na miesiac, bylismy w ikei kupilam takie gwiazdki do okien co swieca ;]w ramach ozdbób swiatecznych ;] STRÅLA Łańcuch z 10 żarówkami, do wnętrz - IKEA
na balkon mam takie weze swietlne i kurtyny i brakowalo mi do okien po przeciwnej stronie (z drugiej storny bloku) wiec mam z głowy ;]

kupilam tez patelnie cala srebrna bo mialam z tefalu i maz mi ja spalil jak placki smazyl ;p wiec teraz moze smazyc i nie spali hahha ;]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry