reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam was :) ale sie dzisiaj wyspalam :) co prawda wstalam po 4 ale zaraz szybciutko zasnelam :) dawno tak nie spalam :)
wydaje mi sie pieluszki kosmetyki dla dzieci niemowlat zostana bez zmian i tak sa juz wystarczajaco drogie,najgorsze to tez buty dla starszych dzieci maskara jakas ja sobie buty kupie za 50 zl zimowe np a synkowi bede musiala dac 70 paranoja male rzeczy drozzsze od duzych wszytsko podnosza tylko nie zarobki MASAKRA

ja jadlam wieczorem ;]

Mata a my niedługo mamy studniówkę :-):-) wypada by jakoś poświętować - choć moim skromnym zdaniem moja studniówka już minęła ;-);-);-) ale trzymajmy się dat wyznaczonych przez Doktorków :-D:-D a po studniówce jak to szybko do matury już leci.... uuuu :-):-):-)
ja nie wiem kiedy mam studniówke haha ;] musze poszukac i sprawdzic ;]

popatrzecie co przecyztalam !!!!!!1 Premier zapowie cięcie ulg - Podatki - WP.PL skurczybyki jedne !

Witam z rana...
Ja już po wizycie u internicty wróviłam z pięknym zwolnieniem do końca tygodnia :P także się pobyczę :P
Superaśnie.
Teraz idę jeśc śniadanie zajerze później :P

Dzien dobry wszytskim:-)
Piekny dzień mimo ze słonca wogole nie widac:-D
villandra poszperaj i napewno cos znajdziesz:-)
Lina ja z Toba nie wytrzymam Ty to jestes agentka wiesz:-)ja ostatnio mialam ten sam problem ze nie za bardzo juz widzialam co sie tam na dole dzieje to wyprobowalam patent kolezanki:-)lusterko do wanny i jedziemy:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry