reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Melduję się wieczornie

dentyste przeżyłam - dzielna byłam, bo dałam się bez znieczulenie, a okazał się spory ubytek - ale musze przyznac, że mam dobrego dentystę, sam nawet był zdziwony, bo dowiercił się do takiego miejsca, gdzie powinno boleć, a nic nie bolało :tak:

zdrówka dla Was i udanych wizyt ;-) zmykam przykładem Villandry do robótek - oby udało mi się w końcu nieco nadgonić :sorry:

reklama
witam dziewczyny ;-) ja jakos dzis bez natchnienia na nic... sprzatam pol dnia i posprzatac nie moge...
vill- cudne te twoje pierniki
tunia- dzien oplat u mnie to masakra zawsze jest , prawie cala kasa znika:no:
angel- no kochana doczekalas sie, ciesze sie razem z Toba, wysciskaj go porzadnie tam
:-)

ale tu dziś pustki od rana :-)
Zaprowadziłam dziecia do przedszkola , teraz chwila relaksu i zbieram się za jakieś porządki i obiad ... znowu :baffled:
Sprawdziłam listę wyprawkową i w sumie nie wiele mi zostało do dokupienia , większość rzeczy mam po Borysku a dużo kupie dopiero po porodzie .Muszę to jeszcze skonfrontować z listą Ivi ...

Hej Marcóweczki :-)

Mini faktycznie pustki, pustki... weszłam, żeby nadrobić wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek a tu niecałe 2 strony :szok::szok::szok: co się dzieje?? :-D

Mini
już lista wyprawkowa prawie skompletowana??? :szok: jak ja mojemu M mówię, że trzeba zacząć rzeczy kupować to się śmieje bo to jeszcze tyleeee czasu :tak:
A ja wstałam z mega zgagą :-) pierwsza w ciąży - moja córcia może włosy w tatę bedzie miała ;-)to zaakceptuje reszta ma być czysta mamusia - tak mamy umówione ;-) Dziś wizyta :-D:-D:-D:-Da Malutka kopie od rana jak szalona lekarzy też nie lubi :-):-)
Wczoraj się ogolic próbowałam przed lekarzem :-):-) i powiem Wam, że nie wiem jak na samolocie usiądę wyglądam jak nasza flaga narodowa :-):-):-) ot taki gest patriotyczny z okazji 11.11 :-D:-D:-D:-D:-D

Hejka z ranka :-)
Jak ja dawni tak dobrze nie spałam - w dodatku wstałam nie połamana :szok: chyba po raz pierwszy od wieków.
Mam dziś świetny humorek, którym chętnie i Was pozarażam, a co - nie tylko ja zasłużyłam na dobry start (bo nie zwykłam chwalić dnia przed zachodem słońca ;-)).
Plany na dziś: wizyta USG :-D:-D:-D, chyba przejdę się do szkoły rodzenia na rekonesans, może przeszperam troche lumpków (bo mnie tunia non stop zadziwia), do castoramy też mam drogę, więc pewnie luknę na te nalepki ;-) i coś tam pewnie jeszcze się znajdzie na umilenie dnia - oby tylko baranów na drogach było dzisiaj jak najmniej.

edit:
Lina
ja próbowałam sie golić w weekend - na ślepo to raczej trudno - chyba se odpuszczę do porodu...

Życzę udanego dnia, udanych wizyt tym, co dzielą dzisiaj mój los i odezwę się wieczorkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Wczoraj zamiast nadrabiać robótki, to padłam jak kawka... Myślałam, że się wyśpię, a tu mała ze 3 razy się budziła na dobre, a do tego wstała po 5 i mówi, że głodna :crazy: myślałam, że ją zjem... oczywiście rano guzdrała się do przedszkola... teraz mam chwilkę dla siebie, ale nie wiem w co ręce włożyć...

Miłego dnia życzę - ja włączam sobie jakąś muzyke, żeby sie dobudzić i do dzieła :sorry:

Mata a my niedługo mamy studniówkę :-):-) wypada by jakoś poświętować - choć moim skromnym zdaniem moja studniówka już minęła ;-);-);-) ale trzymajmy się dat wyznaczonych przez Doktorków :-D:-D a po studniówce jak to szybko do matury już leci.... uuuu :-):-):-)

cześć laseczki:)
właśnie siedzę z synkiem na kolanach i próbuję pisać ;)

ten czas na prawdę tak szybko leci że ani się obejrzymy nasze dzieciaczki do przedszkoli będą szły!! masakra jakaś....

witam się z kawką

ja wstałam połamana więc bez energii,w nocy się budziłam,zasychało mi a gardle drapie i ciężko mi się spało,nie mogłam się ułożyć,jeszcze mnie skurcz łydki jednej później drugiej złapały normalnie jeszcze łydki bolą:-(

jeszcze dzisiaj w szkole wywiadówki mam nie wiem czy zdołam się tam wybrać nic mi sie nie chce

reklama
Lina powodzenia dzisiaj .
A z wyprawką to jest tak że puki co jej nie kompletowałam :-D większość rzeczy mam już . Teraz sobie puki co przygotowałam listę co mi brakuję i powoli będę się rozglądać choć kosmetyki i jakieś inne drobiazgi pewnie kupię dopiero w styczniu-lutym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry