Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kurde musze to koniecznie zrobic przed narodzinami malego, bo pozniej wcale tego nie zrobie pewnie, jak sie mlodemu jeszcze 'nacyka' kolejne tysiace fotek

czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry![]()
dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego![]()
Ja do gościa pisałam i mu mówiłam że interesowały by mnie takie i takie zdjęcia na takim papierze w takim formacie, zazwyczaj wystawiałw niedługim czasie aukcjePinula- patrze na tego goscia od zdjec co go zaproponowalas, ale widze, ze ten jedwab to tylko w wiekszych formatach, a te mniejsze normalne tez robilas u niego i nie byly jedwabne i ładne wychodzily??
Oj podziwiam cieJa sprzątam łazienke, ścieram kurze w salonie, parze kapuste na gołąbki i gadam na gg z kolega z pracy byłym i jeszcze tu z wami na forum.... I uwierzycie że jestem tylko jedna?? Wprawdzie podwórjan ale jedna, a robie robote za 4....![]()
jak jak usiadłam po pracy tak siedzę dalej
wstaję tylko do łazienki i do kuchni po jedzonko:-)
w czwartek rano mi pasuje wiecozrme ebde we wtorek w srode mam na 14 gina chyba ze w srode rano ?nooo wlasnie Pinula ja mysle, ze masz ze 3 klony w domu, innej opcji nie ma;-)
zły link Ci sie wkleil kochana....
dzieki za info o fotach!
dobra Kasiurek, musimy sie zgadac, ja w srode mam ta poradnie pod cukrzycy, wiec albo wtorek albo czwartek moze byc, ale rano Ci pasuje? bedziesz w centrum?
czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry![]()
dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego![]()