Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurde musze to koniecznie zrobic przed narodzinami malego, bo pozniej wcale tego nie zrobie pewnie, jak sie mlodemu jeszcze 'nacyka' kolejne tysiace fotek

czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry![]()
dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego![]()
Ja do gościa pisałam i mu mówiłam że interesowały by mnie takie i takie zdjęcia na takim papierze w takim formacie, zazwyczaj wystawiałw niedługim czasie aukcjePinula- patrze na tego goscia od zdjec co go zaproponowalas, ale widze, ze ten jedwab to tylko w wiekszych formatach, a te mniejsze normalne tez robilas u niego i nie byly jedwabne i ładne wychodzily??
Oj podziwiam cieJa sprzątam łazienke, ścieram kurze w salonie, parze kapuste na gołąbki i gadam na gg z kolega z pracy byłym i jeszcze tu z wami na forum.... I uwierzycie że jestem tylko jedna?? Wprawdzie podwórjan ale jedna, a robie robote za 4....![]()
jak jak usiadłam po pracy tak siedzę dalej
wstaję tylko do łazienki i do kuchni po jedzonko:-)
w czwartek rano mi pasuje wiecozrme ebde we wtorek w srode mam na 14 gina chyba ze w srode rano ?nooo wlasnie Pinula ja mysle, ze masz ze 3 klony w domu, innej opcji nie ma;-)
zły link Ci sie wkleil kochana....
dzieki za info o fotach!
dobra Kasiurek, musimy sie zgadac, ja w srode mam ta poradnie pod cukrzycy, wiec albo wtorek albo czwartek moze byc, ale rano Ci pasuje? bedziesz w centrum?
czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry![]()
dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego![]()