reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Fajnie z tymi fotami z allegro :tak: Kiedys przez neta wysylalam do empiku i odebralam zdjecia to czesc byla niemoich, czesc podwojna , zle wykadrowane :no:

Co do filmu to premiera jest tak jak tunia pisalam dzis 0:01 wiec 18.11 jak najbardziej :-) Przedtym u nas maraton zmierzchu wszystkich czesci, ale chyba juz mi starczy tych maratonow ;-)

reklama
Dziewczyny a co sie dzieje z wątkami bo widzę ze ciągle wchodzą nowe a znika stary czyli co jak urodzimy to miesiąc później nie będzie naszego wątku :-(A przeglądałam często jakie wózki dziewczyny kupują i opinie ale za 2 miesiące to np.do listopadówek 2011 nie zajrzę bo nie będzie ??

czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry:-D

dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego:szok::szok:

monika ja tez sie zastanawialam nad tym bo np pazdziernika juz nie ma a lubialam patrzec na zdjecia urodzonych maluszkow i teraz juz ich nie ma tzn ze nas tez nie bedzie??

ja troszkę ogarnęłam mieszkanie,ale pranie nadal leży aby je poskładać

odebrałam te okulary dla siebie i dziewczynom,Klaudia od razu na nos bo już jej brak było a tylko szkła były wymieniane,a Aga kazała sobie zdjąć po 5 sekundach od nałożenia oj ciekawie bedzie
ja też się przyzwyczajam bo mam inne szkła i dawno nie nosiłam więc trzeba oczka przyzwyczaić

czesc dziewczynki:-) nie było mnie od wtorku.... jestem tak zmeczona praca ze nie mam siły wlączyć kompa. od wtorku codziennie leci mi krew z nosa( czasami dwa razy dziennie) nie wiem od czego i troszkę sie martwię.
Wogole nogi zaczely mi puchnąć, i kostki po 8 godz pracy mam jak piłki tenisowe:/ Teraz leże z nogami u góry:-D

dobra ide poczytac co tam popisałyscie- a jest tego:szok::szok:
odpoczywaj kobieto!!!

reklama
Super ciesze się.

Próbowałam przeczytac główny wątek...........ale tego jest tak dużo.....

A tak w skrócie :

Wiaderko dokapania dzieciaczka- znajoma zachwycona

Becikowe- mam nadzieje ze my sie jeszcze załapiemy

Poród rodzinny w irlandii jest darmowy ale sala po porodzie to nawet do 6 osób:crazy:

zdjecia jak jestem w polsce wywoluję w foto jokerze- lub u takiego przydomowego fotografa:-)

teraz zobaczę co na innych watkach słychać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry