reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny doradzcie mi co robic...mialam te bakterie w moczu i wysokie leukocyty 2tyg temu..lekarz dal mi 1razowa saszetke do wypicie ktora miala pomoc...ALE mocz mam znow mętny i teraz juz nie wiem czy sie schizuje i mi sie wydaje czy mnie pobolewaja nerki i jak siusiam...
czekac do wizyty 25.11 czy zrobic mocz i pojsc do lekarza juz jutro?
zrob mocz i idz do lekarza nie ma co ryzykowac i jak to moj gin mowi lepiej isc 3 razy za duzo niz raz za malo! i polecam zurawine ;]pomaga;]

ivi - ja tez chate ogarnelam syn worcil i mi burdel zrobił ze ło ho ho , poczekam a zpojdzie spac i wywale nasz aposciel - jego wietrze co drugi trzeci dzien jak sa warunki a o naszej zpoaminam ;/

reklama
Witajcie - melduję się, że u mnie wszystko ok, ale nie mam czasu ostatnio zaglądać na forum - mam nadzieję, ze u Was wszystko w porządku. Ciężko pracuję, żeby najdalej od 28-ego iść na zwolnienie - nadrabiam więc w pracy wszystko to, co odkładałam na później, żeby mieć czyste sumienie, że nie zostawię żadnych zaległości. W przyszłym tygodniu chcę wziąć wolne do środy, a czwartek i piątek to będą ostatnie dni mojej pracy (mam taka nadzieję i do tego będę dążyć). Pozdrawiam!

MaMicurina ja mam caly cza problemy z pecherzem ale urosept mi pomogl i juz nie pamietam kiedy mi zle bylo, jezeli Ciebie to martwi to ja bym poszla jutro dla swietego spokoj.

Moja przefantastyczna mama zadzwonila i mowi ze ma dl amnie 20 pieluch tetrowych i dwa kocyki przynajmniej to juz moge z listy wykreslic:-D

MaMicurina ja mam caly cza problemy z pecherzem ale urosept mi pomogl i juz nie pamietam kiedy mi zle bylo, jezeli Ciebie to martwi to ja bym poszla jutro dla swietego spokoj.

Moja przefantastyczna mama zadzwonila i mowi ze ma dl amnie 20 pieluch tetrowych i dwa kocyki przynajmniej to juz moge z listy wykreslic:-D
;] swientnie ;] ja musze zrobic liste taka co na teraz mi brakuje i jeszcze w grudniu kupic ..a bedzie tego sporo plus prezent dla małza pod ****ke i synka
boje sie zeby za chwile pod jakas kroplowa nie wyladowac...mam czas do rana ....jeszcze pomysle i pogadam z mezulem
wiesz co u mnie lezala laska co ja nerki bolaly i mialam 14 dni antybiotyk tak silne zapalenie pecherza miala i jej lekarze mowili ze to moze przeniesc sie dalej, i w konsekwencji wywlac porod ale ja nie strasze tylko pisze co u nas dziewczyna miala. Lepiej sprawdzic

zapodaj linka ;]
ja wywołuję fotki w sumie od urodzenia młodego. Ma już prawie dwa albumy po 300zdjęć wywołane :)
albumy kupuję od tego allegrowicza:Informacje o Użytkowniku r_wolf. Dzisiaj dla dzieciaków zamówiłam taki: .... .. Śliczny DZIECIĘCY album na 300 10x15 ... (1938035972) - Aukcje internetowe Allegro .

kolejna pralka rozwieszona, wyprałam pokrowiec na fotelik do karmienia synka, wysprzątałam lodówkę, wyniosłam śmieci i kompost.. i teraz mogę isć spać a Tymek się obudził :-D:-D:-D ot przekora:-D:-D

MaMicurina jak Cię boli to myślę, że nie masz co czekać.
Mi ciotka dzwoniła i mówiła, że też coś nie bardzo wyszedł mocz i posiew powinnam zrobić, a ja spytałam czy top mogło być od infekcji (tego drugiego) , powiedziała, że jak najbardziej i czy coś mi dolega przy oddawaniu moczu itp.A ja nic, zupełnie- więc tylko na spokojnie mam sobie zrobic podstawowe moczu jeszcze raz.. A , że we wtorek mam to połówkowe to jutro małż zawiezie mocz i z wynikami pojade odrazu tam.. Wiec u mnie bez pospiechu, ale tez nie czuje zpelnie by sie cos dzialo..

Ogolnei to dzień dobry ;-)
Dni mijają, a ja jak zawsze bezsennie do rana siedzialam, tak po 6 tygodniach psychika siadła i w męzowskiej obecności padam wieczorem jak kawka ;-)
Dziś o północy jedziemy na premiere Sagi Zmierzch :-D Miał byc maraton ale juz sobie odpuszczam ;-)

Ide robic moj popisowy obiadek co jeszcze mężo nie poznał ( chociaz juz połowe w kuchni obrobil rzeczy jak ja tu zamulam :zawstydzona/y: )
Miłego dzionka wszystkim!

inula- Ty to lekarz jestes ??? kurdenie wiedzialam to moze ty cos poleciesz jakies antybiotyki ? ide od lekarza bo od dwoch tygodni mam hmm no wlasnie nie wiem co mam....nie mam kataru,gradlo juz nie boli ale gadac nie umiem w ogole, kaszlu tez nie w nocy zakaszle 2-3 razy wezme tantum verde possie pol tabletki i spokoj mam ?!
Lekarzem nie, Ale jestem farmaceutą :P także co nieco muusze wiedziec :P a sinupret jest bez recepty wiec sprzedaje wszystkim :P

Ivi kupuje albumy u tego samego gościa :P a zdjęcią wywołuje u Informacje o Użytkowniku Foto-Kolor na papierze jedwab są przepiękne... jak nie ma aukcji w rozmiarze takim jak potrzebujesz to ci wystawi po kontakcie z nim także gośc naprawde super

Ja tymczsem zapakowałam lodówke, na jutro zaplanowałam gołąbki a teraz ide na spacer zbierac głog, uzbieram jeszcze raz tyle co wczoraj i będe miała na całą zimę dla moich gadulców....
będe za jakies 2 godziny spowrotem

reklama
Dziś o północy jedziemy na premiere Sagi Zmierzch :-D Miał byc maraton ale juz sobie odpuszczam ;-)

U nas premiera dopiero jutro :-( - myślałam, żeby skoczyć po porannej wizycie u gin, a u się okazuje, że jedyny seans o 23:00 :no: pięknie... o tej porze to się do miasta na pewno nie będę tarabanić - chyba poczekam na tani wtorek...

MaMicurina ja bym zrobila te badania - dla świętego spokoju, lepiej chuchać na zimne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry