Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pinula - ja wywołuję w empiku. Mimo że drogo, to jednak jakość zdjęć i kolor jest nieporównywalnie lepszy niż np rossman czy inne takie..
dziekuje za linki ;] skorzystam n pewno ! bo msuze zdjecia wywlac a widze ze tam taniusko jest ;]a chce od razu hurtem wywolac zeby potem nie chodzic nie prosic sie itd. ;] wiec do 1 grudnia mam czas zeby sobie porobic galryjke wybiore opcje 400 zdjec ;] bede miala z głowy ;] z anieldugo mąz pzychodzi z pracy ja juz wykaielona wypachniona i do lekarz isc musze ...a nie chce mnie sie ;/
ej laski jak któraś się zna na wynikach krwi,moczu i glukozy to proszę zajrzyjcie na wizyty u lekarza ten wątek, tam napisałam co mi źle wyszło i zaraz spanikuję!! bo ja zawsze miałam wsie wyniki super,przez całe życie, a te są niezbyt! pomocy!
jak tak samo nie wiedzialam ze mozna przez neta ;] teraz mam wiecej zapału zeby wywolac fotki ;]Witam witam
pinula nigdy bym nie wpadła na to, że można w ten sposób wywołać zdjęcia... a do fotografa mi nie po drodze ciągle, teraz już mogę się tym zając bez wychodzenia z domu :-)
Wy działacie od rana, a ja łażę tu i tam... a to kawę sobie zrobię, a to pranie włączę... nic sensownego nie zrobiłam dzisiaj
mężu jedzie do Kielc po wykładzinę po pracy i muszę jeszcze resztki szpargałów powynosić...ale okrutnego mam lenia; no i niektóre z Was będą ze mnie dumne, bo się biorę za prasowanie kilku ubrań (czego w zasadzie nie robię) ;-)