Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale od piątku upragniony urlop:-) no a w niedziele mata- u nas bylo tak ze syna od pocztaku przystosowalismy do chałasu ..na pocztaku bylo trudno ale sie nie dalo, pies w domu sasiedzi wierca wtedy kiedy ty akurat dziecko spac kladziesz , sasiadka na saksofonie gra(zycie w bloku) tez sie wybudzal ...ale z nim probemu nie bylo bo ja go nigdy nie usypilam i nie pozwalam go husiac na rekach czy we wozku! Bo znam dzieci ktore potem musialy byc husiane zeby w ogole zasnely a jak sie przestalo to sie dra ..... wiec u nas bylo karmienie przytulanie bekniecie 5 minut na rekach i do lozeczka karuzela zpasuzczona bawil sie bawil i usnał

Dopadła mnie chyba jakaś grypa wymiotuję , boli mnie brzuch i w ogóle jakoś do dupy się czuje :-(
Nocka koszmarna , bo mąż zwijał się z bólu brzucha do północy ja od północy wymiotowałam . Dobrze że Borys puki co świetnie się czuje ... sprzedaliśmy go do cioci .

ahaaa.....mata- Ty znasz jakiegos 35 letniego emeryta w swoim otoczeniu?? to chyba jakis milioner musi byc?! co to za emerytura w tym wieku?! aaa no chyba, ze agent Tomek, to jest dopiero przegiecie na maxa![]()
a w moim otoczeniu sporo 40-kilkuletnich górniczych emerytów, którym jeszcze mało i zajmuja miejsca pracy...dziewczyny ja wiem, ze to nie ten watek, ale chcialam dopytac czy ja dobrze zrozumialam ten przepisa na leniwego murzyna; ten dżem to ja mam normalnie wrzucic do srodka do tej calej masy? czy jakos go pozniej nim przekladac itd??
sama bym zrobiła, tylko jajka nóg dostały i sobie wyszły ;-)
jak by to optymistycznie nie brzmiało - do końca remontu jeszcze daleko...ahoj Kobitki sobotniou mnie dzisiaj małżon się krząta i robi porządki, a mi nakazał się położyć i odpoczywać
jedyny minus tego jest taki, że skazana jestem na tvn24 i słuchanie polityków, bo on musi przy sprzątaniu być na bieżąco, ale co tam, wycierpię w imię wyższej idei sprzątania przez małżowinkę;D
miłego dnia życzę![]()

ale weź poprawke na to, że nie każde dziecko da sie przystosować - my długo walczylismy i się nie dało - za to jak miała juz jakies 1,5 roku i spała jeszcze w dzień - u sąsiadki młotami pneumatycznymi futrynę wywalali, to spała już w najlepsze!
Pranie suszy się na zewnątrz bo taka piękna pogoda:-)Następne w pralce. Piorę ile się da bo Słoneczko i cieplutko.