Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wyobrażacie sobie Babcie 67 lat w sklepie na kasie??? Dopiero będą kolejki... w urzędach... nauczycielki.... to wszystko stare kobity, które już nie mają weny, zacięcia do pracy będą musiały robić to dalej... a młodzi ludzie będą bez pracy
poza tym trzeba brac pod uwage, że za 30 lat babcie 60-letnie będa w lepszej formie niż teraz ;-) a i zyc będa dłużej ;-)Bardzo polecam taki leżaczek - bujaczek można łatwo przenieść dziecko i postawić np na stole żeby miało fajny widok na mamę
FISHER PRICE LEŻACZEK PRZYTULNY KRÓLICZEK V4650 (1917314053) - Aukcje internetowe Allegro
BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kg ORYGINAŁ Mikrus (1932595074) - Aukcje internetowe Allegro

ja przy synu do dzis robie wszytskie, jak oni spi robie ciasto mikserem , tre w malakserze ziemniaki na placki, odkurzam ogladam tv, gdam prze telefon dziecko jaks ie nauczy spc w halasie to bedzie spalo, najgorsze jak sa dzieci nauczone w ciszy i spokoju spac wtedy to jest kaplica;]

sniegu i deszczów juz nie musisz się obawiać ;-)Kindzia ale moim zdaniem reformy nie są takie krzywdzącea jakieś muszą być . Cz to PIS , SLD , PSL czy PO ktoś musiał to zrobić ....
wiec jakby byli w porzadku to zaczeli by od siebie,
i ilosci stanowisc urzedowych (samorzadowych) ,
gdzie dyrektor ma nad soba jeszcze trzech dyrektorow i wszyscy od tego samego a do tego i vicedyrkow i tak dalej...i kazdy z nich ma pokazma pensyjke z "naszej" kieszeni wypłacana
). Póki co obserwuję, nic mnie nie boli a we wtorek mam wizytę...
polecam baaaardzo...nie wiem jak u was prowadza bo ja do naszej w szpitalu bym nie poszla ale chodzimy do prywatnej i jest super-duzo waznych , neutralnych informacjijeśli chodzi o szkołę rodzenia to mam nadzieję, że będzie u nas edycja grudniowa (nie obetną funduszy), bo się wybieramy
i gdzie ty na ten marsz kobito jeszcze????Co do becikowego
TRAGEDIA co szanowny Pan Tusk wraz ze swoim rządem wyprawia
Nigdy na niego nie głosowałam, ale niestety większość ludzie wierzy nadal w jego słodkie obietnice
To było do przewidzenia
Mam w tym Panem do czynienia ( nie bezpośrednio) od dłuższego czasu, zalazł mi pod skórę nawet nie wie jak
Razem z gównem wyborczym manipulują gdzie się da
Ale całe szczęście Naród powoli zaczyna przeglądać na oczy
no tak ale niestety nadal ludzie zarabiaja grosze u nas...Kurcze, najgorsze jest to, że jak się to przeliczy na 2 osoby pracujące w rodzinie i na 12 miesięcy w roku, to wychodzi, że jedna osoba ma zarabiać trochę ponad 3500. Masakra, że taka pensja już czyni człowieka super hiper bogatym. To standard powinien być.
juz sam fakt ze dzidzi w drodze powinno go motywowac!!!Mężu mnie wkurzył do kwadratu, że miałam ochotę go udusić... ..

nie ma dziwne, ze Cie brzucho bolało!