reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia mój wczoraj tez pytał czy już widziałam, więc mu odpowiadam pytaniem, że kiedy niby, jak premiera była w piątek wieczorem (o czym go informowałam), a całą sobote i nd w domu przecież byłam i piernikami się zajmowałam :no: telepatycznie chyba oglądnęłam (a ściąganie u mnie jest daremne - prędkość łącza: pół mega WOW :szok:)

reklama
Ok - ja na razie znikam - ide się zrobić do ludzi, bo za pół godzinki powinien byc małż, tylko coś zjeść i pędzim na te zakupy; zyczcie mi powodzenia ;-) i anielskiej cierpliwości (choć może nie będzie tak źle).

Do później :-)

nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"

Aadka ściagnelam z neta wpisz sobie w google i tam powinno ci wszystko wyskoczyc:-)
villandra my tez mielismy isc do kina w weekend i tez cisza to sie wkurzylam wczoraj i sobie sama poradzilam kinowka to kinowka ale obejrzalam a on sie mnie pyta co ja robie to mu powiedzilam jestem na seansie w kinie tak jak mi obiecales:-)

Tunia, hi hi dobre z tym seansem
to ja sobie musze kupić kwiatki tak bez okazji, taki bukiet, a co jak się doprosić nie można od M.

Tunia,

Oj mój M też czasem głupio pyta i jakoś trudno mu wbić do głowy, że nie mogę dżwigać i pewne rzeczy trudno mi już zrobić np, schylać się/kucać etc.
Tak jakoś ostatnio mam wrażenie, że ze szczuplaka słoniątko się robię takie nieporadne.
A z kosmetycznych faktów: zakupiłam w promocji dwie Mustele kremy na rozstępy za tylko 130pln w aptece jedna była po 90pln i nie uwierzysz normalnie stare rozstępy mi się cofnęły normalnie cud a nowych nie odnotowuję ...na razie.

Ja samaruje ta probka ktora mi przyszla i juz ja troche mam i te rozstepy ktore mialam na boczkach zbladly wiec jest naprawde super:-)Ciekawa jestem jak ten palmers sie sprawdzi smaruje brzuch i piersi na brzuchu jeszcze nie mam rozstepow ale te ktore mialam na piersiach sa bledsze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry