Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
płateczki do łóżka??
jak tak sie narobisz na tej budowie to nie ma dziwne, ze plamienia mialas. Pewnie czasu na BB tez nie bardzo, co?nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"
. Bożenka dasz radę z tymi lekami - najważniejsze żeby sytuacja sie poprawiła - będzie dobrze, nikt z nas nie dopuszcza innej opcji.Tunia, hi hi dobre z tym seansem
to ja sobie musze kupić kwiatki tak bez okazji, taki bukiet, a co jak się doprosić nie można od M.
; a mógłby chociaż polnych nazbierać, skoro na wsi mieszkamy - no wiem, nie teraz)Tunia,
Oj mój M też czasem głupio pyta i jakoś trudno mu wbić do głowy, że nie mogę dżwigać i pewne rzeczy trudno mi już zrobić np, schylać się/kucać etc.
Tak jakoś ostatnio mam wrażenie, że ze szczuplaka słoniątko się robię takie nieporadne.
A z kosmetycznych faktów: zakupiłam w promocji dwie Mustele kremy na rozstępy za tylko 130pln w aptece jedna była po 90pln i nie uwierzysz normalnie stare rozstępy mi się cofnęły normalnie cud a nowych nie odnotowuję ...na razie.
czesc wszystkim:-)
straszny dzien!!!!!!!no masakra wogole humoru nie mam!!!!