Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
płateczki do łóżka??
jak tak sie narobisz na tej budowie to nie ma dziwne, ze plamienia mialas. Pewnie czasu na BB tez nie bardzo, co?nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"
. Bożenka dasz radę z tymi lekami - najważniejsze żeby sytuacja sie poprawiła - będzie dobrze, nikt z nas nie dopuszcza innej opcji.Tunia, hi hi dobre z tym seansem
to ja sobie musze kupić kwiatki tak bez okazji, taki bukiet, a co jak się doprosić nie można od M.
; a mógłby chociaż polnych nazbierać, skoro na wsi mieszkamy - no wiem, nie teraz)Tunia,
Oj mój M też czasem głupio pyta i jakoś trudno mu wbić do głowy, że nie mogę dżwigać i pewne rzeczy trudno mi już zrobić np, schylać się/kucać etc.
Tak jakoś ostatnio mam wrażenie, że ze szczuplaka słoniątko się robię takie nieporadne.
A z kosmetycznych faktów: zakupiłam w promocji dwie Mustele kremy na rozstępy za tylko 130pln w aptece jedna była po 90pln i nie uwierzysz normalnie stare rozstępy mi się cofnęły normalnie cud a nowych nie odnotowuję ...na razie.
czesc wszystkim:-)
straszny dzien!!!!!!!no masakra wogole humoru nie mam!!!!