Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DoceniamVillandra - trzeba czasem docenić dobre chęci męża, każdy może mieć słabszy dzień.
, tyle że jak mawiała moja babcia: dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane ;-)Jakos strasznie tu cicho dzisiaj kobity gdzie Wy jestescie![]()
podobało mi sie i wróciłam zadowolona :-)u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?
, ale najważniejsze, że sytuacja opanowana i pod kontrolą - uważaj na siebie
. Kiedyś myślałam, że kiedyś kiedys zrobię uzytek ze swojego pamiętnika - byłaby z tego może i niezła biografia, ale jak tak razu pewnego mi się na zmiany "życiowe" zebrało to przepuściłam przeszło 9 lat życia przez komin
. I tyle z tego zostało. Ale kto wie... Może jeszcze kiedyś... W sumie lubię pisać.Lina uważaj na siebie kochana
Ta Twoja pannica to już mega wielka jest, serio chyba największy dzieciaczek na marcówkach
Tunia gratuluję 24 tygodniai Tobie i sobie też
Witam wszystkie nowe mamusie, fajnie,że jest Nas coraz więcej
Dziewczyny czy któras jak ja ma bóle tuż pod piersiami ?
Dokładnie od jakiegoś tygodnia, dwóch pod prawą piersią bardzo mnie bolą wnętrzności
Jakoś nie martwię się tym specjalnie bo pewnie sobie uciskam ale pytam z ciekawości
Podejrzewam,że to ucisk, bo z góry piersi a zaraz brzuszek i w sumie to jest jedyne miejsce gdzie skóra może się zgiąć ( nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi )
Ale boli mnie bardzo, czasami aż nie mogę wytrzymać
Jak leżę na płasko nie boli, ale przeciez nie będę leżała 24 h. dobę
, zaczęło się w niedzielę katarem wdrożyłam wszelakie naturalne cuda czosnkowo-miodowe etc. a teraz mam łuki podniebienne zaczerwienione, choć kaszlu nie mam, ani temperatury, ale katar nawrócił a właściwie to mi raz leci z nosa a raz mnie zatyka w nosie i już sama nie wiem co robić? Może macie jakieś sprawdzone mikstury na ten nos i na to gardło?