Amandla
Fanka BB :)
ivi to ja bezwzględnie za Twoją rada zakupię dziś pęczek rzodkiewek;D
jeja a ja ani mąż nie cierpimy prasować, wszystko inne bardzo chętnie, ale prasowanie dramat!, mój małzon wpadł nawet na "genialny" pomysł zakupienia takiego dmuchanego stwora do prasowania koszul, ale skutecznie ostudziłam go w tym zapędzie;D
a ja chyba zbiorę się spod kocyka i podjadę do pracy zobaczyć co się tam dzieje, amoże na zakupy po drodze wstąpie, na pewno rzodkiewki muszę nabyć skoro jest sezon
a ja chyba muszę wreszcie przejrzeć ubranka dla dzidzi, moja mama naskładała po siostry bobasie trzy wielkie pudła ciuszków na pierwsze tygodnie, a ostatnio jak byliśmy u teściów, to teściowa w tajemnicy pokazała mi wieeeeelką torbę prezentową wypchaną po brzegi ciuszkami
ja twardo nie zakupiłam nic a nic, ale przy takim dobrobycie ciuszków, nawet nie mam do tego motywacji
jeja a ja ani mąż nie cierpimy prasować, wszystko inne bardzo chętnie, ale prasowanie dramat!, mój małzon wpadł nawet na "genialny" pomysł zakupienia takiego dmuchanego stwora do prasowania koszul, ale skutecznie ostudziłam go w tym zapędzie;D
a ja chyba zbiorę się spod kocyka i podjadę do pracy zobaczyć co się tam dzieje, amoże na zakupy po drodze wstąpie, na pewno rzodkiewki muszę nabyć skoro jest sezon
a ja chyba muszę wreszcie przejrzeć ubranka dla dzidzi, moja mama naskładała po siostry bobasie trzy wielkie pudła ciuszków na pierwsze tygodnie, a ostatnio jak byliśmy u teściów, to teściowa w tajemnicy pokazała mi wieeeeelką torbę prezentową wypchaną po brzegi ciuszkami
Ostatnia edycja:
jak tyko Borys będzie zdrowy bo coś dziś mu się nos przytykał , jak na początek kataru 
); mi jak lekarz na początku nie odpowiadał, bo na oko zero doświadczenia + trochę arogancji pt. ja tu jestem najważniejszy, to go po prostu zmieniłam. Nie mogłabym chodzić do takiej zołzy. A do rozwiewania wątpliwości mam już wybraną położną rodzinną, na której wsparcie mogę liczyć w każdej chwili. Telefonu do swojej gin też nie mam, ale jestem zdania, że w razie czegoś niedobrego szpital i tyle (oby nie było takiej potrzeby - nikomu nie życzę)
Jasne lekarz ma zmobilizowac do działania jak sie cos zle dzieje, ale NA BOGA bez przesady by takie teksty walić!!!!! Słuchaj ważę ponad 20 kilogramów więcej od Ciebie. Nie jestem z tego w żadnym razie dumna, a dziewczyny wiedza jak mnie troche dobija szybkosc rosniecia mojego brzucha. Ale nic nie poradze, najwazniejsze teraz malenstwo co wiecej ma sie liczyc :/ Ruchy czuje mocne i regularne zarówno w podbrzuszu jak i na wysokosci pępka/pod nim -a przepraszam tłuszczu to tam jest najwięcej. Wyniki mam idealne, zarówno krwi jak i moczu, nic mi nie dolega, można rzecz idealna ciąża. A jakbym usłyszała takie rzeczy od lekarza , starej baby to bym sie chyba nogami nakryła
Teraz wstalam z pecherzem bo myslalam, ze wybuchne i obowiazkowo płateczki, a mały szturcha dzis dosc wysoko znowu :-)
Pogoda do d, ale co poradzic.